TP-Link USB modem hızı nasıl artırılır?

İyi çektiği sürece problem olmaması lazım aslında. Ben de bilgisayarlarımdan birinde TP-Link'in USB Wi-Fi alıcısını kullanıyorum ve 5 GHz ağda kabloluya kıyasla gözle görülür bir hız kaybı yok, ping ise kabloludan sadece 1 ms fazla.

5 GHz ağa nasıl alabilirim.
Modeminiz 5 GHz ağ destekliyorsa 5 GHz olan ağına bağlanın. Wi-Fi alıcınız 5 GHz destekliyor mu o da önemli tabii. Eskiyse desteklemiyor olabilir.

Bilgisayarınızın Wi-Fi kısmında 5 GHz olan ağları görebiliyor musunuz?

Nasıl anlayabilirim? Biraz bilgisizim bu konuda.
USB Wi-Fi alıcınızın modelini biliyor musunuz? 5 GHz destekleyip desteklemediğini öğrenmeye çalışabilirim. Ayrıca modemin modelini de söyleyebilir misiniz? Onun da 5 GHz destekleyip desteklemediğini kontrol edebilirim.

Açıkçası tam modeli bulamadım internette. Çıkan diğer 8188 modellerinin çoğunda 5 GHz göremedim.

Modeminizin tam modeli nedir? İnternet tarayıcınıza 192.168.1.1 yazın, orada modemin modeli çoğu zaman yazar. Sayfanın ekran görüntüsü atabilirsiniz.

Ayrıca bilgisayarın Wi-Fi ağlarının olduğu kısımda "5G" veya "5 GHz" ifadeli ağlar görüyor musunuz?

Kral kusura bakma ban yedim geldim şimdi sadece 2.4 GHz ağları görebiliyorum.
Açıkçası tam modeli bulamadım internette. Çıkan diğer 8188 modellerinin çoğunda 5 GHz göremedim.

Modeminizin tam modeli nedir? İnternet tarayıcınıza 192.168.1.1 yazın, orada modemin modeli çoğu zaman yazar. Sayfanın ekran görüntüsü atabilirsiniz.

Ayrıca bilgisayarın Wi-Fi ağlarının olduğu kısımda "5G" veya "5 GHz" ifadeli ağlar görüyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı