TP-Link VN020-F3 modem için güncel yazılım?

BURKOZA

Kilopat
Katılım
8 Şubat 2017
Mesajlar
645
Çözümler
5
Yer
Şarköy, Tekirdağ, Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, TP-Link VN020-F3 modem için güncel yazılımı hiçbir yerde bulamadım. Herhangi bir yerde bu yazılımı daha önce Cloud ya da USB belleğinde depolamış olan bir kişi mevcutsa, bir şekilde bana ulaştırabilir mi? Ya da bu modemin güncel yazılımını bulabileceğim bir yer var mıdır internette? (TP-Link indirme merkezi'nde ilgili model aramama rağmen çıkmıyor)
Modemin şu anki yazılım sürümü: 1.0.0 0.8.0 v6024.0 Build 181119 rel. 51259N.
Ben bu sürümden daha güncel bir sürüm olduğunu düşündüğüm için bu soruyu soruyorum esasında. TP-Link müşteri hizmetlerine de ulaştım bu konu hakkında ancak, kendileri modem için artık herhangi bir destek vermediklerinden dolayı, yardımcı olamayacaklarını söylediler. Modem Millenicom logolu olduğundan, onlara danışmamı söylediler ancak, Millenicom ne yapabilir ki bu konu hakkında? Onlara da Online işlemler kısmından şikayet yazdım fakat hâlâ bir cevap gelmiş değil.
 
1.0.0 0.8.0 v6024.0 Build 190618 Rel.56365n sürümü mevcut evet fakat nasıl bulabilirsin bilmiyorum dostum yabancı forumlarda araştırsan belki çıkar.
 
1.0.0 0.8.0 v6024.0 Build 190618 Rel.56365n sürümü mevcut evet fakat nasıl bulabilirsin bilmiyorum dostum yabancı forumlarda araştırsan belki çıkar.
Peki siz nasıl buldunuz? Direkt olarak TP-Link'in modemi mi sizdeki? Yoksa millenicom logolu mu? Eğer sizde TP-link'in logosu olan varsa, altındaki model numarasını buraya yazar mısınız?
 
Peki siz nasıl buldunuz? Direkt olarak TP-Link'in modemi mi sizdeki? Yoksa millenicom logolu mu? Eğer sizde TP-link'in logosu olan varsa, altındaki model numarasını buraya yazar mısınız?
hocam benimkisi sarı ve millenicom logolu yazılım güncellemesi dosyasını bende arıyorum fakat bulamadım model no: VN023-F3 bildiğiniz site veya cözüm yolu varsa yardımcı olursanız sevinirim

yazılım sürümü: 1.0.0 0.8.0 v6024.0 Build 181119 Rel.51259n

donanım sürümü: VN020-F3 v1 00000001
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    116,3 KB · Görüntüleme: 1.163
Konu ile alakalı aynı modemi alacaklar veyahut yeni bir internet aboneliği başlatırken bu modemin denk gelmesi ihtimaline karşın tüm kullanıcılara açıklamamdır;

Bu modem ile alakalı tüm TP-Link destek ekiplerine (ciddi ciddi dünyanın dört bir yanındaki bütün ekiplere) mail göndermeme rağmen hiçbiri (Türkiye'deki ekip de dahil) bana herhangi bir yazılım güncellemesi göndermediler. ISP yani ISS (İnternet Servis Sağlayıcı) ile iletişime geçin demekten başka hiçbir farklı cevap alamadım. Bundan ötürü vardığım kanı ise şudur ki, maalesef bu modeme sahip olanlar veyahut sonradan olacaklar, modem ile birlikte gelen yazılıma bağlı kalacak ve eğer bir bug, hata vb. problem var ise bile, bu şekilde kullanmaya devam etmeleri gerekecek.

Lütfen bunu bilerek bu modemi kullanmaya devam edin veyahut size denk geldiğinde teslim alın. Şahsi düşüncem ise kesinlikle bu modemi kullanmamanız, kullanmaya devam etmemeniz veyahut satın almamanızdır.
 
Sakın burada ki yazılımı yüklemeyin. Ben yükledim. WE Tedata (Mısır menşeli) firmasının yazılımı bu. Modeme Reset atarsanız bir daha o modeme erişemezsiniz. Kullanıcı adı ve şifresi her modem için farklı. Elimde kaldı modem :D
İşte ben de yükledim ve modem elimde şu anda :) bu yazılımı değerli arkadaşımız paylaşmadan önce TP-Link Forum'da görmüştüm zaten.
 

Geri
Yukarı