TP-Link VR300 IPv6 ayarları yapıldığı halde aktif olmuyor

TP-Link VR300 IPv6 ayarlarını yaptım fakat IPv6 almıyor. LAN ayarlarından da IPv6 aylardım ve modemi birkaç kez yeniden başlattım IPv6 alamıyorum. TurkNet IPv6'ı aktif ettiğini modemden aktif edeceğini söyledi. Bende internette bulduğum ayarları denedim IPv6 alamıyorum. IPv4 kapatırsam bu sefer hiç bağlantı kuramıyorum. Resimleri aktarıyorum.

Ekran görüntüsü 2025-01-11 160237.png

Ekran görüntüsü 2025-01-11 160357.png

1736600750742.png

TP-Link VR300 IPv6 ayarlarını yaptım fakat IPv6 almıyor. Lan ayarlarından da IPv6 aylardım ve modemi birkaç kez yeniden başlattım IPv6 alamıyorum. TurkNet IPv6'ı aktif ettiğini modemden aktif edeceğini söyledi. Bende internette bulduğum ayarları denedim IPv6 alamıyorum. IPv4 kapatırsam bu sefer hiç bağlantı kuramıyorum. Resimleri aktarıyorum.

Eki Görüntüle 2393979

Eki Görüntüle 2393980

Eki Görüntüle 2393982

Lan ayarları kısmına tıklayıp ekran görüntüsü atar mısın?

Lan ayarları kısmına tıklayıp ekran görüntüsü atar mısın?
LAN ayarları görüntüsü ayarlarında IPv6 ayarlarını attım. Bu da IPv4 ayar kısmı.

1736601243732.png

Az önce TurkNet'e yazdım arayan kişininde haberi mi yok sormuş, bu konuyla ilgili birine sormuş IPv6 hizmeti yaklaşık 1 aydır durdurulmuş bilgisi aldım diye cevap verdi. Dün forumlarda IPv6 aktif olduğunu söyleyenler vardı.

IPv4'ü kapatmayın zaten bağlantı gider, google'a "ipv6 test google" yazın çıkan ekranı buraya ekran görüntüsü atın.
1736601420716.png

Lan ayarları görüntüsü ayarlarında IPv6 ayarlarını attım. Bu da IPv4 ayar kısmı.

Eki Görüntüle 2393991

Az önce TurkNet'e yazdım arayan kişininde haberi mi yok sormuş, bu konuyla ilgili birine sormuş IPv6 hizmeti yaklaşık 1 aydır durdurulmuş bilgisi aldım diye cevap verdi. Dün forumlarda IPv6 aktif olduğunu söyleyenler vardı.

Bende TurkNet GigaFiber altyapısı hariç IPv6 hizmeti durduruldu diye biliyorum. Ondan kaynaklı olabilir.

Bende TurkNet GigaFiber altyapısı hariç IPv6 hizmeti durduruldu diye biliyorum. Ondan kaynaklı olabilir.
Donanımhaber'de gördüm kaç gündür aktif olmayanları son 1 haftadır bende IPv6 aktif deyince açtırayım dedim bir hevesle hevesimi kursağımda bıraktılar. Yazıklar olsun. Hiçbir farkı kalmadı bunlarında diğer ISS'den.

Donanımhaber'de gördüm kaç gündür aktif olmayanları son 1 haftadır bende IPv6 aktif deyince açtırayım dedim bir hevesle hevesimi kursağımda bıraktılar. Yazıklar olsun. Hiçbir farkı kalmadı bunlarında diğer ISS'den.
Ben gigafiber kullanıcısıyım, iki üç hafta ipv6 altyapıdan kapalıydı geçenlerde açtılar tekrar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı