Merhaba, az önce TurkNet'ten statik IP hizmeti aldım ve verilen IP adresini modemime nasıl tanımlarım? Çünkü şu an internet erişimim yok.
Modem: TP-Link VR300.
Merhaba, az önce TurkNet'ten statik IP hizmeti aldım ve verilen IP adresini modemime nasıl tanımlarım? Çünkü şu an internet erişimim yok.
Modem: TP-Link VR300.
Modemi resetleyin.
Normal modem kurar gibi ISS'den aldığınız kullanıcı adı ve şifrenizi istediği ekranda IP yapılandırması dinamik seçili gelir bunu manuel ya da statik yaparak ilerleyin.
Modemi resetleyin.
Normal modem kurar gibi ISS'den aldığınız kullanıcı adı ve şifrenizi istediği ekranda IP yapılandırması dinamik seçili gelir bunu manuel ya da statik yaparak ilerleyin.
Hocam bende Statik IP aldım TurkNet'ten ancak herhangi bir yere yazmadımç Modemin santralden aldığı ipdir Santralden o IP'yi alamıyorsa istediğiniz yere yazın bağlanmaz.
Yani kısacası ISS'den alınan Statik IP için modem arayüzünde yapmanız gereken bir işlem yok.
Efendim yaptım ama dinamik ya da statik için bir seçenek çıkmadı.
Pardon, şu anda farklı yerlere girdim ve öyle bir seçenek gördüm.
Pardon, şu anda farklı yerlere girdim ve öyle bir seçenek gördüm.
Şöyle bir yer var.
Şöyle bir yer var.
Hocam bende statik IP aldım TurkNet'ten ancak herhangi bir yere yazmadımç modemin santralden aldığı ipdir santralden o IP'yi alamıyorsa istediğiniz yere yazın bağlanmaz.
Yani kısacası ISS'den alınan statik IP için modem arayüzünde yapmanız gereken bir işlem yok.
Yani bu şu mu demek oluyor. Statik IP aldım ve bağlantım kesildi yaklaşık 2 saattir yok. Sorun TurkNet'te.
TurkNet'e yazıyorum ilgilenen bir Allah'ın kulu yok. Kimse dönmüyor.
Hocam mümkünse modemi baştan kurun. Ben de sizin gibi IP aldım sırf şu CGNAT olayından kurtulmak için. Temsilci tanımladı, internet gitti geldi tanımladığı IP'yi almış oldum.
Hocam mümkünse modemi baştan kurun. Ben de sizin gibi IP aldım sırf şu CGNAT olayından kurtulmak için. Temsilci tanımladı, internet gitti geldi tanımladığı IP'yi almış oldum.