TP-LINK VX230V vs Keenetic Extra DSL

Şimdi evde sadece 2 cihaz Wifi6 destekliyor sizce Wifi6 modem almak mantıklı mı? Benim cep telefonum ve bilgisayarım destekliyor diğer 4 cihaz desteklemiyor.

Şimdi evde sadece 2 cihaz Wifi6 destekliyor sizce Wifi6 modem almak mantıklı mı? Benim cep telefonum ve bilgisayarım destekliyor diğer 4 cihaz desteklemiyor.
Teknolojinin en sıkıcı yanı, her zaman bir üst düzey seçenek ve buna paralel küçük küçük maliyet artışları. Olmuşken şu da olsun, olmuşken bu da olsun derken bir bakmışsınız 2-3 kat maliyetlere çıkılmış. Ev ağında dosya paylaşımı gibi şeyler yapmıyorsanız aman aman bir fark oluşturacağını düşünmüyorum Wi-Fi 6'nın. Bütçenizi zorlayarak alıyorsanız gerek yok bence, ama maliyet sorun değilse yeni teknolojilerin elinizin altında bulunması her zaman daha iyidir.

İfadeler: Lnx
Geldi mi modeminiz?

Son düzenleme:
Ben de aynı siteden aldım size kaç günde ulaştı?
Ben Anadolu'da bir köyde yaşadığım için uzun sürdü gelmesi. 2 günü buluyor kargoya vermeleri, arayıp durumunu sorarsanız hızlandırabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…