TP-Link WPA7510 PowerLine dusuk hiz problemi

FahriBilici

Hectopat
Merhaba buradaki bir arkadasin onerisi uzerine TP-Link WPA 7510 PowerLine adaptor aldim. Ethernet uzerinden masaustumu bagladim ama modemime 5GHz Wi-Fi uzerinden baglandigimda hizim 72 Mbps olurken ethernet ile 42 Mbps hiz aliyorum. Bu kayip cok fazla degil mi? Modemim, PowerLine adaptoru ve bir telefon 3'lu prize bagli diger PowerLine adaptoru benim bilgisayarim, ekranim ve telefonumun sarj aleti ile beraber bagli. Ayni sekilde dagittigi hiz da yavas.

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk dusundugum oydu usb adaptor almadan once. duvari kirip odama cekmem gerekiyordu ayni masraf
Kırmaktan ziyade delmek olabilirdi, aynı masraf olursa da çok daha iyi hizmet alacaktınız ama şimdi de 73 mbps civarı almak istiyorsanız, telefonu bilgisayara bağlayıp usb tethering (usb ile internet paylaşmayı) açarsanız o hızı alırsınız aşağı yukarı.

destekleriniz icin tesekkur ederim ama suan elimdeki sorun uzerinden yardimci olabilirseniz daha cok sevinirim. eger istedigim verimi alamazsam bu zaman zarfi icerisinde cihazi iade edebilirim ama eger verimi arttirabilirsem evin icinde interneti tasiyabilirim

destekleriniz icin tesekkur ederim ama suan elimdeki sorun uzerinden yardimci olabilirseniz daha cok sevinirim. eger istedigim verimi alamazsam bu zaman zarfi icerisinde cihazi iade edebilirim ama eger verimi arttirabilirsem evin icinde interneti tasiyabilirim

Rica ederim, bu cihazı hiç kullanmadım, kesinlikle kullanmam da. Tek önerim cihazı iade etmeniz. Verdiğiniz paranın çok daha ucuzuna kablo çekebilirsiniz 50 metreye kadar hız düşümü olmaz CAT6 kablolarda. O yüzden sizin konumunuzda olsaydım hiç düşünmeden kablo çekerdim, hem paranız da cebinizde kalır. Bir duvar delme işlemi için kimse 600ü geçtim 400-500TL bile almaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı