Rehber TPM 2.0 Desteklemeyen Sistemler için Windows 11 Kurma

Benim sistemim Windows 11 desteklemiyor ve beta kanalını seçtiğim zaman beni sürüm önizleme kanalına atıyordu acaba bu yöntemle beta kanalına geçebilir miyim? @MuhammedA

Benim sistemim Windows 11 desteklemiyor ve beta kanalını seçtiğim zaman beni sürüm ön izleme kanalına atıyordu acaba bu yöntemle beta kanalına geçebilir miyim? @MuhammedA

Hasta olduğum için geri dönüş yapamadım kusura bakmayın. Hayır sizi sürüm ön izleme kanalına atmaz.

Neden 22449 sürümüne geçmek istiyorsunuz ki? 22449 Sürümü, 5 Ekim'de çıkacak olan resmi sürümden bağımsız olarak, gelecek sene çıkacak olan 22H2 sürümünün ilk parçası. Bu sürümün testleri henüz tamamlanmamış ve ileride yeni özellikler eklendikçe her türlü problemle karşılaşabilirsiniz. Sürüm notlarında bu hem açıkça belirtiliyor hem de Microsoft, bununla ilgili insider üyelerine mail de attı beta kanalına geçin diye.

Sen iyi konuşuyorsun da sence seni dinlerler mi?

Son güncelle ile Varolant oyununda, tpm 2.0 hatası alıyorum. O yüzden yeniden windows 10'a geçtim. Varmı çözümü acaba.

Son güncelle ile Valorant oyununda, TPM 2.0 hatası alıyorum. O yüzden yeniden Windows 10'a geçtim. Varmı çözümü acaba.

TPM 2.0 hatası Windows 11 de ki gibi bir bypass yöntemi var mı bilmiyorum, belki yabancı kaynaklarda vardır. Ama sistem gereksinimleri telemetri verileriyle alınıyorsa yapacak bir şey yok.

Sorunsuz çalıştı teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…