Çözüldü TPM 2.0 ile TPM State aynı mı?

• Konuyu başlatan efew0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.505
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Windows 11 yüklü bilgisayarıma Windows 11 olarak format atmak istedim. Rufus uygulamasındaki ekranda, 1. ve 2. seçenek seçiliysi bunlardan 1.si eğer sistem TPM 2.0 vs. desteklemiyorsa seşiliyormuş 2.'de Microsoft hesabı zorunluluğunu kaldırıyormuş. Peki, burada 1. seçenek işaretlenmeli mi laptopumda? Çünkü tmp 2.0 göremedim 2'si aynı şeyler mi bunların?

downloadfile.png

downloadfile.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
TPM State yani TPM durumu enabled (etkin) olarak görünüyor. TPM Device yani TPM aygıtı ise available (mevcut) demekte. Cihazınız zaten Windows 11 ile geldiyse TPM 2.0 destekliyordur. Yani aynı şey diyebiliriz, sadece isimlendirme farkı var BIOS'unuzda.

TPM 2.0 desteğiniz varken Rufus'ta ilk seçeneği işaretlemeniz zorunlu değil ama isterseniz USB'ye yazdırırken TPM 2.0 zorunluluğunu kaldırabilirsiniz, isteğe bağlı.
TPM State yani TPM durumu enabled (etkin) olarak görünüyor. TPM Device yani TPM aygıtı ise available (mevcut) demekte. Cihazınız zaten Windows 11 ile geldiyse TPM 2.0 destekliyordur. Yani aynı şey diyebiliriz, sadece isimlendirme farkı var BIOS'unuzda.

TPM 2.0 desteğiniz varken Rufus'ta ilk seçeneği işaretlemeniz zorunlu değil ama isterseniz USB'ye yazdırırken TPM 2.0 zorunluluğunu kaldırabilirsiniz, isteğe bağlı.

Çözüm

Bu şekilde hazırladım flashı bir sorun olmaz yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı