TPM 2.0 Nedir?

Daha açıklanmayan bir sürü ozellik vardır Microsoft Windows Twitter da onayladı ve bu sadece bir başlangıç yazdı 24 Haziran'ı bekleyin yazıyor.

Anakartın desteği olmayabilir. Çalıştır'a "tpm.msc" komutunu girerek kontrol edebiilrsiniz. Eğer yoksa paylaştığım method'u kullanabilirsiniz.
Nasıl kurdunuz peki?
Nasıl kurduğunuzu anlatırsanız çok iyi olur şahsen bende deneyimlemek isterim.
Yukarıda yazdığım adımları uyguladım. Ve bios'a girmeden "setup.exe"yi çalıştırarak kurulumu gerçekleştirdim.

Dosya Ekleri

• 1623831335182.png
    571,8 KB · Görüntüleme: 803

Yaklaşık yarım saattir bu ekranda. Daha kuruluma bile geçmedi. Acaba bekliyim mi bir şeyi yanlış mı yaptım?

Sabreden derviş muradına ermiş. Şimdi geçti o kısmı.
Başarılı bir şekilde yükledim. Programlarımı driverlarımı ayarladım. Gayet hızlı ve optimize çalışıyor şuana kadar. Teşekkür ederim @456593

Son düzenleme:
Rica ederim ^-^

BIOS ayarlarından bunun olup olmadığını ya da etkinleştirmemiz gereken bir bölüm var mı Recep? Windows 11'i dün izlediğim gibi kurmaya çalışıyorum ama sistem gereksinimleri yetmiyor diye hata veriyor. Ama şu anki sistemimi tek tek yazamayacağım yayıncıyım her şeyim yeni yani =) nasıl kurabiliriz bununla ilgili de bir açıklama yapabilir misin acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows+r tuşları ile çalıştır'ı aç. "tpm.msc" komutu girip Enter'a bas. Gelen ekranda bu özelliğin açık mı olduğu yazar. Eğer değilse yukarıda arkadaşın dediği şekilde Windows üzerinden direkt setup yaparak kurabilirsin.

10'la arasında olağanüstü fark göremedim açıkçası, sanki bir nevi tema paketi olmuş. Gerçi geliştirici sürümü.

Ben sanal PC'ye Windows 11 kurmak istiyorum, bunu açsam ne olur?

Giriş seviyesi anakartta bile olan bir şeymiş. BIOS üzerinden aktive etmek yetiyor. Niye kapalı gelmiş anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…