Çözüldü TPM 2.0 olmadan LoL oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
8
Yer
Ankara
Arkadaşlar anakartım p5ql Pro TPM 2.0 desteği yok ancak Windows 11'de TPM zorunluluğu yok diye biliyorum ama Riot Vanguard'da zorunluymuş Valorant oynamıyorum ancak LoL oynuyorum başka oyunlara da TPM 2.0 zorunluluğu gelecek mi ve ben TPM 2.0 olmadan LoL oynayabilir miyim?

Çözüm
Sizce risk alıp geçeyim mi temiz kurulum yapmayacağım oyun Save'lerim var.

Risk almalık bir durum yok. Valorant oynamıyorsanız geçebilirsiniz. TPM 2.0 desteklenmeyen anakartlarda Vanguard yüzünden Valorant oynanmıyor. LoL'de zaten hile durumu söz konusu değil ve Vanguard ile LoL'ün bir alakası yok. Geçin derim ben. İleride LoL için TPM 2.0 şartı geleceğini sanmıyorum.
Şu anlık TPM 2.0 olmadan LoL oynanıyor. Gelecekte ne olur bilemeyiz.

Sizce risk alıp geçeyim mi temiz kurulum yapmayacağım oyun Save'lerim var.

Risk almalık bir durum yok. Valorant oynamıyorsanız geçebilirsiniz. TPM 2.0 desteklenmeyen anakartlarda Vanguard yüzünden Valorant oynanmıyor. LoL'de zaten hile durumu söz konusu değil ve Vanguard ile LoL'ün bir alakası yok. Geçin derim ben. İleride LoL için TPM 2.0 şartı geleceğini sanmıyorum.

Çözüm

Teşekkür ederim bugün geçeceğim inşallah.

Arkadaşın da dediği gibi Riot Vanguard sadece Valorant için, LoL' ü denetleyen bir anti hile programı değil. Şimdilik muhtemelen bir şey olmaz, ilerisi için de arkadaşa katılıyorum.

Arkadaşlar anakartım p5ql Pro TPM 2.0 desteği yok ancak Windows 11'de TPM zorunluluğu yok diye biliyorum ama Riot Vanguard'da zorunluymuş Valorant oynamıyorum ancak LoL oynuyorum başka oyunlara da TPM 2.0 zorunluluğu gelecek mi ve ben TPM 2.0 olmadan LoL oynayabilir miyim?
Windows 11 tpm zorunluluğu var diye biliyorum ben bu arada . Aşabilirsin bu önemli değil ama resmi olarak öyle ileride güncellemek için tpm istiyor diye biliyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı