TPM 2.0 olmadan W11 kurmak

v4x3

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 gb dd3 ram
SSD veya HDD modeli
hikvision 120 gb ssd
Ekran kartı
hd 2500
Anakart
P8H61-M LX3 PLUS R2.0
İşlemci
intel i5 3470 3. nesil
Arkadaşlar merhaba hepınize heoinize iyi sosyaller PC'mde TPM 2.0 yok ama Windows 11 kurmak ıstıyorum. Rufus'a da o ozellık gelmıs. Sızce kurarsam kasar mı?

Arkadaşlar merhaba hepınize heoinize iyi sosyaller PC'mde TPM 2.0 yok ama Windows 11 kurmak ıstıyorum. Rufus'a da o ozellık gelmıs. Sızce kurarsam kasar mı?
Kasmaz hocam. 13 yıllık laptopa kurmuştum bi ara sıkıntısız çalışıyordu.

Merhaba, bunun için kesin bir şey demek zor ama yüksek ihtimal ile bir sorun ile karşılaşmazsınız. Siz yine de yedeklerinizi almayı unutmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Veya appraiserres.dll dosyasını düzenleyip kurabilirsiniz sorun olmaz sadece Valorant oynuyorsaniz TPM hatasi verir bu kadar.

Amaçlarınıza bağlı olarak değişir. Oyun oynamayacak ve tarayıcıda gezecekseniz neden olmasın. Yarın P8700 işlemcili laptopa deneyeceğim. Onda 4 GB RAM var. EBA ve Zoom açabilecek seviyede iyi tepki verirse kurarım yoksa Windows 10 LTSC kuracağım. Aynı SSD aldım galiba(!)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı