TPM 2.0 ve işlemci desteği olmadan Windows 11 performans verir mi?

Pixel_x

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Benim bilgisarımda TPM 2.0 yok ve işlemcim Windows 11'i desteklemiyor. Final sürümü çıktığında Windows 11'i yüklediğim zaman Windows 11'i performanssız bir şekilde kullanır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır dostum. Haberleri takip etseydin anlardın.

TPM için bazı çözümler var. Fakat Microsoft işlemci desteği konusunda geri adım atmadığı için, işlemci kaynaklı sık sorun yaşayabilirsiniz. Tam sürüm yayınlandıktan sonra daha iyi yorum yapabiliriz.

Microsoft'un ve donanım üreticilerinin yerinde olsam o işlemci ailesinin yonga setlerinin Windows 11'e ait sürücülerini kaldırtırım, böylelikle sık sık mavi ekran hatası verir ve uyumsuz sistemlerin yüklenmesinin önüne geçerim. Neden böyle yaparım? Zaten açıklanmış bir şey performans ve çökme sorunları yaşanıyor bu sistemlerde. Adam şimdi bunu yükler A veya B yöntemiyle sonra Windows 11 şöyle Windows 11 böyle diye çamur atar. Al sana marka ve ürün kötüleme. Kurulum Setup aşamasında mavi ekran verdirecek bu olayı yaparım, sürücü dosyalarını sil kökten tanımasın bu sistemleri, olay bu kadar basit ama Microsoft yapmıyor. Misalen son sistemlerde Windows 7 kurmaya çalıştığında böyle oluyor.

Microsoft'un ve donanım üreticilerinin yerinde olsam o işlemci ailesinin yonga setlerinin Windows 11'e ait sürücülerini kaldırtırım, böylelikle sık sık mavi ekran hatası verir ve uyumsuz sistemlerin yüklenmesinin önüne geçerim. Neden böyle yaparım? Zaten açıklanmış bir şey performans ve çökme sorunları yaşanıyor bu sistemlerde. Adam şimdi bunu yükler A veya B yöntemiyle sonra Windows 11 şöyle Windows 11 böyle diye çamur atar. Al sana marka ve ürün kötüleme. Kurulum setup aşamasında mavi ekran verdirecek bu olayı yaparım, sürücü dosyalarını sil kökten tanımasın bu sistemleri, olay bu kadar basit ama Microsoft yapmıyor. Misalen son sistemlerde Windows 7 kurmaya çalıştığında böyle oluyor.

Bu yorumu buraya yazacağına git Microsft'a yaz. Tabi övdüğüm Microsoft seni ne kadar ciddiye alır orasını bilemem.

Ben Microsoft'a övmüyorum ki, benim bir soru seninki sahiplenme.

Ben Microsft'a övmüyorum ki, benim bir soru seninki sahiplenme.
Kardeşim sana neden olduğunun linkini atmışım. Adamlar neden getirmiyor yazıyor. Açıp okumuyorsan benim suçum ne? Bu mu sahiplenme oluyor?

Kardeşim sana neden olduğunun linkini atmışım. Adamlar neden getirmiyor yazıyor. Açıp okumuyorsan benim suçum ne? Bu mu sahiplenme oluyor?
Yazdığım konuyu okumadan, sadece başlığı okuyup yorum atıyorsun önce konuyu okusaydın, tekrardan yazıyım sana. Benim "sorum" işlemcisi desteklemeyen ve TPM 2.0 olmayan bilgisayarda Windows 11 Performanslı çalışır mı? Soru bu.

Yazdığım konuyu okumadan, sadece başlığı okuyup yorum atıyorsun önce konuyu okusaydın, tekrardan yazıyım sana. Benim "sorum" işlemcisi desteklemeyen ve TPM 2.0 olmayan bilgisayarda Windows 11 Performanslı çalışır mı? Soru bu.
Bunu okudun mu bak link atmışım?
Hayır dostum. Haberleri takip etseydin anlardın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı