TPM 2.0 yüzünden Valorant hatası

beratt.1

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
gskill 3200mhz 8gb
Ekran kartı
asus phoenix gt1030
Anakart
asus a320m
İşlemci
ryzen 3 1200
BIOS'tan TPM 2.0 açınca bilgisayar 0xc00000e9 hatası veriyor ve bilgisayar açılmıyor ama kapattığım zaman hata düzeliyor ve bu sefer de Valorant'a giremiyorum iletim sistemim Windows 11 sizce Windows 10'a tekrardan geçersem bu sorun düzelir mi yoksa buna yapabilecek bir şey yok mu? Cevaplarınızı bekliyorum.

0xc00000e9 Hatası usblerle alakalı bir hata, kullandığınız tüm parçaların sürücüsü güncel mi?
ve bios güncel mi?

Güncel olup olmadığını nasıl bakacağım ve nasıl güncelleyebilirim bunun hakkında bilgim yok maalesef.

Hocam yerinde olsaydım Windows 10'a dönerdim eğer yapamıyorsam LTSC Windows 11 indirip Rufus'tan TPM'i kapatarak USB yazdırabilirsiniz.

Hocam yerinde olsaydım Windows 10'a dönerdim eğer yapamıyorsam LTSC Windows 11 indirip Rufus'tan TPM'i kapatarak USB yazdırabilirsiniz.
windows 10a dönmem sorun değil hocam eğer bu düzelcekse döneyim düzelirmi bu hata dönersem

Windows 10'a dönmem sorun değil hocam eğer bu düzelcekse döneyim düzelir mi bu hata dönersem.

Windows 10 da bu hatayı göremezsiniz TPM kapatabilirsiniz. Windows 10 da tpm sormadığı için tpm kapatıp kullanabiliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…