TPS RPG oyun önerisi

IIkayraII

Centipat
Daha fazla  
Dostlar başlıkta da belirttiğim gibi TPS RPG oyun arayışındayım, tek ricam önerilen oyunların indie veya güzel olan ama çok göz önünde olmayan oyunlar önerin, herhangi bir şekilde grafikler önemli değildir. Seviliyorsunuz :).

Bizde...
Divinity II: Developer's Cut, Dragon Age serisi (Veilguard hariç), Oblivion, Fable Anniversary, Game of Thrones RPG (2012), GreedFall, Jade Empire, Kingdoms of Amalur, Mass Effect serisi, Risen 1 - 2, KotOR 1 - 2, Two Worlds 1, VtMB.
bilindiğine çok rastlamadım.

"Eski" oldukları için tabii ama kime göre, neye göre... Benim için hiçbiri biraz uğraşılsa oynanmayacak oyunlar değiller.

Ha, "göz önünde olmayan"dan kastınız ne bilmiyorum tabii. Benim kafamda "bilinse bile çoğunlukla sadece adlarının bilindiği, günün sonunda çoğunlukla oynanmayan" oyunlar olarak yazdım.

"Göz önünde olmayan"dan kastım, türün sevenleri tarafından sevilmiş ancak genel kitleye açılamamış oyunlar.
Neredeyse aynı düşünüyormuşuz o zaman.
Two Worlds ve Kingdoms of Amalur'u listeme ekledim.
Umarım keyif alırsınız. Two Worlds, beni açık dünya RPG türüyle tanıştıran, Amalur da TW'nin ardından türe alıştırmış oyundur.

Son düzenleme:
Bizde...

Bilindiğine pek rastlamadım. "eski" oldukları için öyle tabii ama kime göre, neye göre... Benim için hiçbiri biraz uğraşılsa oynanmayacak oyunlar değiller.

Ha, "göz önünde olmayan"dan kastınız ne bilmiyorum. Benim kafamda "bilinse bile çoğunlukla sadece adlarının bilindiği, çoğunlukla oynanmayan" oyunlar oldukları için yazdım. Belki de yanlışımdır.

Two worlds ve kingdoms of alamuru listeme ekledim. Göz önünde olmayandan kastım türün sevenleri tarafından sevilmiş ancak genel kitleye açılamamış oyunlar, örnek olarak benim gibi indie severlerin oynamış olduğu Gris olabilir bir tür dedim ama indie tam bir tür değil, bence açıklayıcı olmuştur, indie oyunlara ekstra bir ilgin yoksa rastlaman zor veya bende böyle bir algı oluştu :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı