TR Galaxy A56'yı satıp yurt dışı Tecno Camon 40 Premier alınır mı?

A56 daha yeni bir cihaz. Kronikleri ortada henüz yok. Ancak klasik a serisi kroniği üst konnektördür. Alttaki elementleri (şarj, şebeke, mikrofon vs) yukarıya taşıyan ara filmin anakarta oturduğu yer kırılıyor. Alt konnektör de birçok modelde sık arızaya düşer.

Yurt dışı'de olsa parçası bulunuyor çünkü ülkede bolca yurt dışı olarak satışı var.
Hocam Tecno'da yeni değil mi onun kronikleri çıktıysa A56'nın çıkmadıysa o zaman Tecno daha kronik bir model olmuyor mu?

Hocam Tecno'da yeni değil mi onun kronikleri çıktıysa A56'nın çıkmadıysa o zaman Tecno daha kronik bir model olmuyor mu?

Tecno piyasaya yeni giren bir marka. Aslında eskidir de. Cihaz eski model olduğundan arızalarını biliyoruz. Bazı modellerinde arıza var 40 Premier'de de var. 40 Pro'da yok mesela. Ama a serisinin tamamında kronik var. Hiç istisnasız.

Tecno piyasaya yeni giren bir marka. Aslında eskidir de. Cihaz eski model olduğundan arızalarını biliyoruz. Bazı modellerinde arıza var 40 Premier'de de var. 40 Pro'da yok mesela. Ama a serisinin tamamında kronik var. Hiç istisnasız.
Aslında biraz daha çıkıp F7 Ultra'da alabilirim ama o kadar katmaya gerek var mı ve kattıktan sonra da YD alınır mı bilmiyorum...

Aslında biraz daha çıkıp F7 Ultra'da alabilirim ama o kadar katmaya gerek var mı ve kattıktan sonra da yurt dışı alınır mı? Bilmiyorum...

Ben F serisini hiç sevemedim. Biraz da sebepsiz. X serisinde çok kronik var, F serisi fazla satmadığından çok vakıf da değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı