TR iPhone 13 vs yurt dışı iPhone 14 Pro Max

ynsxxd

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar. Kendime yeni bir telefon alacağım ve bu hakkımı IPhone'den yana kullanmak istiyorum. Tabii ki de model ne kadar yüksek olursa benim için o kadar iyi olur. Şu an aklımda yurt dışı 14 Pro Max almak daha mantıklı geliyor ve daha ucuz. iPhone 13 ile arasında 5 6 bin TL fiyat farkı var. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, arkadaşlar. Kendime yeni bir telefon alacağım ve bu hakkımı IPhone'den yana kullanmak istiyorum. Tabii ki de model ne kadar yüksek olursa benim için o kadar iyi olur. Şu an aklımda yurt dışı 14 Pro Max almak daha mantıklı geliyor ve daha ucuz. iPhone 13 ile arasında 5 6 bin TL fiyat farkı var. Sizce ne yapmalıyım?

Yurt içi 13 al. Kayıt parası çok ve artık neredeyse eşit fiyattalar. Yurt dışındaki 14'ün fiyatıyla buradaki hemen hemen aynı.

Hocam yurt dışı 14 Pro Max alırsam kayıt ettirmeyeceğim. 8 ay simleri sonradanda ekstra tel kullanacağım

O zaman bir tık mantıklı olur ama benim önerim yurt içi 13 olurdu.

Yurt dışı 14 PM almalısınız. Kullanım olayı zaten var kayıt ettirmeden. Detaylı olarak da açıklayabilirim. iPhone kullandığınızı hissedersiniz burada %103 vergi bayılıp çok daha dandik bir düz 13 almanızın anlamı yok.
Hocam size birşey sormak istiyorum. Çift simli modellerde ekstra para vererek uzatma varmı?

Sarı sayfadaki ilanlarda hep '16 AY!' diye bir ibare var. Bu tam olarak nedir, 16 ayı tamamladıktan sonra sene başına dönsekte İMEİ kaydı yapılana kadar telefonun açılmayacağı anlamına mi geliyor?

Uzatma olayını ben önermiyorum evet var ama BTK yakalarsa kalıcı olarak IMEI siliniyor o cihaz çöp oluyor Türkçesi.
O zman yedek bir tel yani 6s alıp 4 ayda onu bağlamak sağlıklı olanı

Uzatma olayını ben önermiyorum evet var ama BTK yakalarsa kalıcı olarak IMEI siliniyor o cihaz çöp oluyor Türkçesi.
Hocam size birşey sormak istiyorum. 8 ay kullandım diyelim telefonu sonrasında dediğim gibi 6s ile bağladım telefonu ve 6s in interneti kesilirse bağlantı kopacağını biliyorum ama 6s yerine benim kendi kullandığım telefonun interneti giderse herhangi bir sorun çıkarmı ortaya?

Son düzenleme:
Hocam size birşey sormak istiyorum. 8 ay kullandım diyelim telefonu sonrasında dediğim gibi 6s ile bağladım telefonu ve 6s in interneti kesilirse bağlantı kopacağını biliyorum ama 6s yerine benim kendi kullandığım telefonun interneti giderse herhangi bir sorun çıkarmı ortaya?
Bağlantı kopar hocam yine öyle durumda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı