[TR] LG G3 Android 5.0 Lollipop Geldi !

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
LG sözünde durdu helal olsun hiç pişman değilim. Adamlar bu konuda en kötüyken bu sene liderliğe oynuyorlar. ;)

An ve an paylaşım yapacağım.

Adsız.jpg

2. Aşama
Şuan güncelleme öncesi yedek alınsın mı diye sordu bu da LG PC Suite'in gerekli ve başarılı olduğu gösteriyor.
Adsız.jpg

3. Aşama

Yurda olduğum için çok yavaş inecek. :( Yedekleme bitti, şuan 5.0'ı indiriyor.
Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözünde durdu derken? tabii ki sözünde duracak. G3 gibi bir modele Android Lollipop'u vermeyecek gibi bir hata yapabilseydi geçmiş olsun derdik vallahi.

Kardeşim konu o değil ! konu şu ki 2015'ten önce verecekti ve gerçekten yayınladılar önceden en son LG markası yayınlıyordu güncellemeyi, şuan ilk 2. sırada 5.0 yayınlayan markalar arasında bu bir başarıdır. Tebrik edilmesi lazım. Karalanması ya da kıskanılması hiç değil..

Kardeşim konu o değil ! konu şu ki 2015'ten önce verecekti ve gerçekten yayınladılar önceden en son LG markası yayınlıyordu güncellemeyi, şuan ilk 2. sırada 5.0 yayınlayan markalar arasında bu bir başarıdır. Tebrik edilmesi lazım. Karalanması ya da kıskanılması hiç değil..
Ben LG yi veya G3 modelini mi karaladım? yanlış anladın biraz daha detaylı oku istersen, neyini kıskanayım? Çok şükür Z3'üm bana yetiyor. LG eski senelerde güncelleme konusunda kötü bir firmaydı, daha sonra gerçekten büyük bir başarıya ulaştılar. Tebrik etmek lazım senin dediğin gibi. Bu arada bilgin varsa, LG G3 Beat modeline 5.0 gelecek mi? 900 - 1000 lira arasında orta segment bir telefon olduğu için merak ettim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı