Tr-v9.net Anasayfa virüsü nasıl temizlenir?

• Konuyu başlatan zzaf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.870

zzaf

Megapat
Makaleler
1
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Teknolojileri
Arkadaşlar benim firefox ve internet explorer anasayfam internetten bulaşan belirsiz bir toolbar ile trv9 com değişmiş. Eklentiler uzantılar yan uygulamalar kısmın v9 ile ilgili hiçbirşey yok. Firefox'u sağa tıkladım "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"trv9 com''. Ayrıca firefox'un giriş sayfasını değiştir kısmı kilitlenmiş müdehale edemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcıyı ve tüm kısayollarını kaldır. Sonra yeniden kur. Eğer yine aynı sorunla karşılaşırsan tarayıcı simgelerini kontrol et. Belirttiğin gibi
"C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"
favicons
trv9 com" ibare varsa onu "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe" bu şekilde yap.

İlgili adımlardan sonra AdwCleaner ile Reklam Temizliği uygulamalısın. Download Anvi Browser Repair Tool to Repair Browser Settings | Anvisoft Bu araçla da tarayıcı onarımı yapın.

Kardeşim dediklerini uyguladım ama olmadı.

Tarayıcıyı ve tüm kısayollarını kaldır. Sonra yeniden kur. Eğer yine aynı sorunla karşılaşırsan tarayıcı simgelerini kontrol et. Belirttiğin gibi
"C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe"
favicons
trv9 com" ibare varsa onu "C:\Program Files (x86)\Mozilla Firefox\firefox.exe" bu şekilde yap.

Kardeşim firefoksu silip yüklemek istemiyorum içinde önemli yer imlerim var.

Başka çözüm var mı arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı