R ramazanntrn Femtopat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 Redfall için Türkçe yama indirmek istiyordum. Şöyle bir site var Redfall Türkçe Yama - tr-yama.net. Buradan indirsem sıkıntı çıkarır mı? Daha önce indiren var mı?
Redfall için Türkçe yama indirmek istiyordum. Şöyle bir site var Redfall Türkçe Yama - tr-yama.net. Buradan indirsem sıkıntı çıkarır mı? Daha önce indiren var mı?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #2 Redfall türkçe yama hiç bir sitede yoksa, burada hiç olmaz. Sıkıntı çıkar indirmeyin. Artı 0 Eksi
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.642 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 2 Mayıs 2023 #3 Güvenilir değil hocam. Redfall ve Star Wars Survivor oyununa Türkçe yama yaptığını iddia etmiş ve bunun imkânı yok. Artı 0 Eksi
Güvenilir değil hocam. Redfall ve Star Wars Survivor oyununa Türkçe yama yaptığını iddia etmiş ve bunun imkânı yok.
K KINGSHOT Femtopat Katılım 11 Ekim 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #4 Jedi survivor için gameolog da var ama redfall daha çıkmadı. Artı 0 Eksi
KS KS R ramazanntrn Femtopat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #5 boşverin hocam redfall çöp zaten oynadım. KINGSHOT dedi: Jedi survivor için gameolog da var ama redfall daha çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
boşverin hocam redfall çöp zaten oynadım. KINGSHOT dedi: Jedi survivor için gameolog da var ama redfall daha çıkmadı. Genişletmek için tıkla...