Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
Benim arkadaşımda MSI modelinin 1660 Ti ve 9300h modeli vardı ve birlikte oyun oynadıktan sonra kapandı bir daha açılmadı. Servise götürdüklerinde RAM slotlarının yandığını ve işlemci, SSD'ye zarar verdiğini öğrendiler. @Cyra benim arkadaşım. Yanan laptop onun.
Benim arkadaşımda MSI modelinin 1660 Ti ve 9300h modeli vardı ve birlikte oyun oynadıktan sonra kapandı bir daha açılmadı. Servise götürdüklerinde RAM slotlarının yandığını ve işlemci, SSD'ye zarar verdiğini öğrendiler.
Her markanın sorunlu modeli vardır. MSI, Asus'un kötü ürünü yok diye bir şey yok. Var diye o markalar kötü de olmaz. Geçmiş olsun arkadaşınıza benim bir yakınımın da MXM ekran kartı yandı MSI cihazın. Ben de Monster alıp çatır çatır kullandım sorunsuz. Şans....