Tracer 7T-144 11.999 TL

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9

Güzel fiyat. Kısa süreli indirim var sanırım.
Hocam kısmen konu dışı ama
Kusursuz ve hızlı Intel işlemcili demiş açıklamasında baya uyuz oldum :D

GF65 Thin modelinin aynısı, meraklısı bakabilir.

Aynısı değil.

1615998562712.png

1615998570143.png

Eski tek fan çıkışı olan ısınma sorunlu kasaya marka basmışlar. Yenisinde çift fan çıkışı var.

Aynısı değil.

Eki Görüntüle 927303

Eki Görüntüle 927304

Eski tek fan çıkışı olan ısınma sorunlu kasaya marka basmışlar. Yenisinde çift fan çıkışı var.

Benim arkadaşımda MSI modelinin 1660 Ti ve 9300h modeli vardı ve birlikte oyun oynadıktan sonra kapandı bir daha açılmadı. Servise götürdüklerinde RAM slotlarının yandığını ve işlemci, SSD'ye zarar verdiğini öğrendiler.
@Cyra benim arkadaşım. Yanan laptop onun.

Son düzenleme:
Benim arkadaşımda MSI modelinin 1660 Ti ve 9300h modeli vardı ve birlikte oyun oynadıktan sonra kapandı bir daha açılmadı. Servise götürdüklerinde RAM slotlarının yandığını ve işlemci, SSD'ye zarar verdiğini öğrendiler.
Her markanın sorunlu modeli vardır. MSI, Asus'un kötü ürünü yok diye bir şey yok. Var diye o markalar kötü de olmaz. Geçmiş olsun arkadaşınıza benim bir yakınımın da MXM ekran kartı yandı MSI cihazın. Ben de Monster alıp çatır çatır kullandım sorunsuz. Şans....

Aynısı değil.

Eki Görüntüle 927303

Eki Görüntüle 927304

Fotoğraflar yanlış, bu videoda GF65 ile aynı. İletişime geçip söyleyeyim onlara.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1615999228453.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı