Tracer XL 7T-144 incelemesi

Ben aldım, iade ettim. İade sebebi biraz keyfi oldu denebilir. Bilgisayar güzel. Turbo fan açamadım, uğraşacak vakitte bulamadım açıkçası. Velhasıl throttle yaptı. Bulunduğum bölge çok sıcak olduğu için ileride sıkıntı yaşamak korkuttu. Gördüğünüz değerler Turbo fansız değerler. GameGaraj iadeyi sıkıntısız gerçekleştirdi. Buradan teşekkür ederim kendilerine. Predator 2070'li modelden 1-2 derece daha sıcak çalışıyor diyebilirim. MSI Alpha 17'den 3 derece daha sıcak. Güncel kalmak isteyen alırsa yadırgamam yani.

Hocam Predator Alpha'dan 2-3 derece daha sıcak diye biliyorum(10750 kaynaklı), kaynak olarak nereyi aldınız sormam da sakınca yoksa?

Predator hakkında yanılıyor olabilirim hocam. Videoda görmüştüm. Ama hangi video deseniz bulamam. Ortalığı karıştırdım kusura bakmayın. Mesajları silemiyorum. Tecrübemi aktarayım en iyisi. PUBG oynarken 1-2saatlik kullanım sonucunda:

Turbo fan çalışırken MSI Alpha 17: 90 derece altında.
Turbo fan çalışmıyorken MSI Alpha 17: 92-94 derece arasında.
Turbo fan çalışmıyorken tracer 96-97 derece arasında dolaştı.
(Oda sıcaklığı 22-24 derece idi. )
Tracerin Turbo fanlı halini bilmiyorum. Yanlışlık olduğunu düşünürseniz MSI ile denemeler yapabilirim.

Alpha 17 sonuçlarını nereden aldınız hocam onu soruyorum. Yinede teşekkür ederim testleriniz için

Hocam ne anlamışım yahu. HWiNFO64 hocam. Geç oldu biraz ama.

Arkadaşınızdan var galiba hocam, sizin için sorun olmazsa ikisini Yan yana koyup fotoğrafını çekebilir misiniz? Alpha ile bravo kasa farkını anlamış oluruz.
(Bravo 17 ile tracer kasası aynı kasadır)

Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…