Trackpad mi, Magic Mouse mu?

maks19

Hectopat
Sipariş verirken trackpad mi tercih edilmeli yoksa magic mouse mu?

Şahsi fikrim mouselerin çok kullanışlı olmadığı söyleniyor, bilgisayarı iş amaçlı kullanacağız. Tasarım vb. uzun süreli kullanım olacak. Çok yorucu olur diye mouse tercih etsek de kullanmayacağız, yerine piyasanın mouselerinden kullanacağız.

Trackpad hakkında kullanım kolaylığı hakkında bilgim yok, sizce hangisini tercih etmeliyiz? Trackpad de işimize yarar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Trackpad sadece günlük kullanım için kullanılcak eğer tercih edilirse. İş için mouse alıncak. Ama günlüktede ben o mouse kullanılcağını düşünüyorum alınınca trackpad biraz zevk işi olcak konfor işi olcak. Hiç tecrübem yok mantıklımı bilemedim.

Ama şöyle bir durum var, magic mouse alınırsa çok kullancağımı sanmıyorum iş için kullananlar çok önermiyor normal kullanıma bile önermiyorlar. Yine mouse alıcam gibi görünüyor. O yüzden sizlere akıl danışmak istedim

Trackpad sadece günlük kullanım için kullanılcak eğer tercih edilirse. İş için mouse alıncak. Ama günlüktede ben o mouse kullanılcağını düşünüyorum alınınca trackpad biraz zevk işi olcak konfor işi olcak. Hiç tecrübem yok mantıklımı bilemedim.

Ama şöyle bir durum var, magic mouse alınırsa çok kullancağımı sanmıyorum iş için kullananlar çok önermiyor normal kullanıma bile önermiyorlar. Yine mouse alıcam gibi görünüyor. O yüzden sizlere akıl danışmak istedim
Normal bir mouse alıp rahatınıza bakın. (y)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı