Trafik kazasında kim suçlu?

O kadar bilmiyorum. Olayın olduğu yerde kamera var mı onu bile bilmiyorum.

Eskisi gibi değil artık, kanun değişti. Arkadaşın babası hızlı gidiyor olsa veya kemerini takmamış olsa bile -hatta alkollü olsa bile- kazaya sebebiyet veren unsur onlar olmadığı için kusur yüzdesine dahil edilmez. Sadece hız sınırı aşımından dolayı yasal trafik cezasını yer.

Yani eğer olay anlatıldığı gibiyse babanın direkt hiçbir kusuru yok.

Bilmiyordum. Kazayı annem 2 sene önce yaptı haklısınız değişmiş olabilir.

Motorcunun başı bayağı bela da. Kırmızı da geçerken yaralamış ve babanda hiçbir kusuru bulunmaz.

Yalan söylüyeceğini sanmıyorum. Onu geçtim motorcunun kaçması bile bir suçunun olduğunu gösteriyor bence. Olay sanırım ışıklarda olduğu için o kadar hızlı olacağını sanmıyorum.

İnan bana aşırı yağmurlu bire havada bile lastik izi çıkarabiliyorlar öyle çarpıp kimseye gidemez o motoru bulurlar kaçtığı içinde ekstra ceza alır merak etme sorman hata tabi ki motor suçlu

Yalan söylüyeceğini sanmıyorum. Onu geçtim motorcunun kaçması bile bir suçunun olduğunu gösteriyor bence. Olay sanırım ışıklarda olduğu için o kadar hızlı olacağını sanmıyorum.

İşte bu yüzden araç içi kamera önemli. Görgü tanığı bulun. Ya da yayanın yanlış bir şey söylememesi için dua edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…