Trafik Magandalarından şikayetçi olmak işe yarar mı?

Makaleler
2
Arkadaşlar bugün gece saat 12 sularında, sol şeritten giderken, sağ şeritten panelvan transit önüme kırıp birden geçmemi engellemeye çalıştı. Yol zaten boştu bilerek yaptı hem senlektör yapıyorum hem kornaya basıyorum. Işıklarda durduk göz teması kurdum, kız kardeşim yanımda olduğu için pek bişey yapamadım. Polis tanıdığıma danıştım, git yarın karakolda şikayetçi ol dedi. Arabada 3 kişiydiler keko tipliydiler. Sizce şikayetçi olsam sonuçları alabilir miyim? Işıklarda durduğumuz için kameradan bulacaklarını düşünüyorum.

Geçen aylarda evli çiftin arabasına saldırdılar ve kadın hamileydi. Sol aynasını kırdılar tehditler küfürler kaputun üstünde tepindiler. Saldıran adamın belinde silah da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bugün duruşmaları vardı haberde gördüm. Tutuksuz yargılandılar. Yani hiç zannetmiyorum ama vaktiniz varsa denenebilir.

Geçen aylarda evli çiftin arabasına saldırdılar ve kadın hamileydi. Sol aynasını kırdılar tehditler küfürler kaputun üstünde tepindiler. Saldıran adamın belinde silah da vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bugün duruşmaları vardı haberde gördüm. Tutuksuz yargılandılar. Yani hiç zannetmiyorum ama vaktiniz varsa denenebilir.
Hocam sonuç alamayacaksam hiç uğraşmiyim, zaten arabaya falan zarar verseler veya bize hiç durmam. Mahkeme bişey yapmasa ben kendi çapımda uğraşırdım.

Aynısı başıma gelse çok uğraşmak ıstesem araba hasarlı olsa kırarım sola vururum bariyere. Beni sıkıştırdı panik yaptım kontrolü kaybettım derım. Sonra o arabayı baştan aşağı yaptırtırım. Uğraşmak böyle olur. Şikayetle bu memlekette sonuç alamazsınız.

Hiçbir şey çıkmaz hocam, bana arkadan çarptı bir kamyonet ufak ezik vardı, ruhsatı aldım adamdan muayene yok, adamın ehliyeti yanında yok ( dediğine göre) 5-6 ay ruhsat bende kaldı. Cimere şikayet ettim karakola şikayete gittim bizi bağlamaz git trafik şubeye bilmem nereye 40 lira yatır falan filan dediler. Alın o zaman ruhsat sizde kalsın gelsin sizden alsın dedim almadılar. Kızdım karakolun bahçeye fırlattım çıktım geldim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı