Trafikte araba sürmeye alışmak

Hocam yani bilemedim. Trafikte bir sürü tuhaf sürücüler var ve ben daha yeniyim. Başa çıkmakta çok fazla zorlanıyorum.
Bak seni anlıyorum, şimdilik tek başına trafiğe çıkıp kaza yapacağım diye korkuyor olabilirsin ama bizler de aynı durumları yaşadık.
Kurallara uyup ani hareketler yapmadığın sürece alışırsın zamanla.

Hocam trafikte kararsız kalmak çok büyük bir hatadır. Kararsız kalmamak lazım. Baktınız boş ve yeterli alan var sinyali verin geçin.
Dikkat edeceğim hocam tavsiyenize teşekkür ederim. Şerit değiştirme vs. sanırım hızlıca düşünülüp yapılması gereken bir şey.
Elimden geleni yapıyorum hocam.

İfadeler: T21
Dediğim gibi kişiden kişiye değişir, siz sakin bir hayatı tercih ediyorsunuz gayet normal bir şey bu. İstanbul'da yaşıyor iseniz stresten uzak kalmak biraz zor ama bunu en az seviyede tutmak yine sizin elinizde. Olabildiğince trafiğin yoğun olmadığı alanlarda kendinizi geliştirin. Ama şunu bilin ki maalesef günün birinde mutlaka kalabalığa girecek, o sıkıntı ve stres ile saatlerce baş başa kalacaksınız. Araç kullanacaksınız buna kendinizi hazırlayın

Dediğim gibi kişiden kişiye değişir, siz sakin bir hayatı tercih ediyorsunuz gayet normal bir şey bu.
Evet hocam. Genel itibariyle epey sakin bie hayatım var. Kalabalık ve gürültü çok benlik değil.
İstanbul'da yaşıyor iseniz stresten uzak kalmak biraz zor ama bunu en az seviyede tutmak yine sizin elinizde.
Yok hocam. Hatta hayatımda hiç İstanbul'da bulunmadım. Bu yüzden ne İstanbul trafiğini ne de stresini yaşadım.
Dediğim gibi trafiğe kapalı sakin bir alan yok. Dolayısıyla çalışamıyorum. Yoksa çok isterdim. Normalde pist vardı bomboş ancak kullanılmıyor diye kepçe bir güzel deşmiş.
Araç kullanacaksınız buna kendinizi hazırlayın
Yani illa ki yaşayacağım da hani soğukkanlı kalıp sürmem gerekiyor. O panik halini atlatmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…