Trainer dosyalarındaki virüs uyarıları gerçek mi?

leone1907

Kilopat
Yıllardır oyunlar için trainer kullanırız son zamanlarda VirusTotal sitesinde tarama yaptığımda trainer dosyaların hepsinde virüs uyarısı veriyor, bu uyarılar gerçek mi yoksa fake alarm mı?

Yıllardır oyunlar için trainer kullanırız son zamanlarda VirusTotal sitesinde tarama yaptığımda trainer dosyaların hepsinde virüs uyarısı veriyor, bu uyarılar gerçek mi yoksa fake alarm mı?
False-positive yani hatalı uyarı da olabilir. Sağlam bir virüs programı indirin (mesela Kaspersky.) ve taratın. Buradan yorum yapmak pek doğru olmaz daha dosya bile elimizde değil.

False-positive yani hatalı uyarı da olabilir. Sağlam bir virüs programı indirin (mesela Kaspersky.) Ve taratın. Buradan yorum yapmak pek doğru olmaz daha dosya bile elimizde değil.

Bilinen sitelerden (mrantifun, gamecopy.) Birçok dosya denedim hepsinde uyarı verdi.
Malwarebytes ve Zemana'da dosyaları siliyor.

Malwarebytes bir anti-malware'dir. Anti-Virüs değildir. Lütfen Kaspersky indirip taratınız.

Virüs veya malware sonuçta içinde zararlı yazılım var diye uyarı veriyor, Kaspersky'den geçip diğerlerinden geçmeyen temiz mi demek oluyor?

Virüs veya malware sonuçta içinde zararlı yazılım var diye uyarı veriyor, Kaspersky'den geçip diğerlerinden geçmeyen temiz mi demek oluyor?
Malware de zararlıdır tabii ki, ancak Kaspersky daha geniş kapsamlı veriler sunar. Bu yüzden öneriyorum. Ayrıca yardım bekliyorsanız lütfen doğru üslupta davranın. Niye laf vururcasına mesajlar yazıyorsunuz? Yardım etmeye çalışıyorum.

Dosyanın VT linkini paylaşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…