False-positive yani hatalı uyarı da olabilir. Sağlam bir virüs programı indirin (mesela Kaspersky.) ve taratın. Buradan yorum yapmak pek doğru olmaz daha dosya bile elimizde değil.Yıllardır oyunlar için trainer kullanırız son zamanlarda VirusTotal sitesinde tarama yaptığımda trainer dosyaların hepsinde virüs uyarısı veriyor, bu uyarılar gerçek mi yoksa fake alarm mı?
False-positive yani hatalı uyarı da olabilir. Sağlam bir virüs programı indirin (mesela Kaspersky.) Ve taratın. Buradan yorum yapmak pek doğru olmaz daha dosya bile elimizde değil.
Malwarebytes bir anti-malware'dir. Anti-virüs değildir. Lütfen Kaspersky indirip taratınız.Bilinen sitelerden (mrantifun, gamecopy.) Birçok dosya denedim hepsinde uyarı verdi.
Malwarebytes ve Zemana'da dosyaları siliyor.
Malwarebytes bir anti-malware'dir. Anti-Virüs değildir. Lütfen Kaspersky indirip taratınız.
Malware de zararlıdır tabii ki, ancak Kaspersky daha geniş kapsamlı veriler sunar. Bu yüzden öneriyorum. Ayrıca yardım bekliyorsanız lütfen doğru üslupta davranın. Niye laf vururcasına mesajlar yazıyorsunuz? Yardım etmeye çalışıyorum.Virüs veya malware sonuçta içinde zararlı yazılım var diye uyarı veriyor, Kaspersky'den geçip diğerlerinden geçmeyen temiz mi demek oluyor?
Dediğim gibi çok sayıda farklı dosyada aynı durum var, bu onlardan biri;Dosyanın VT linkini paylaşın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.