Transformers Fall of Cybertron nereden alınır?

Hocam yıllardır o oyunun videolarını izliyordum ve oynamak istiyordum. ve şu anda bu cevaplar üzdü beni. ister inanın ister inanmayın bir an ağlamaklı oldum ☹️☹️
Hikayelerini bitirmeniz güzel olur. Ben de defalarca kez bitirdim. Hatta şimdi bile yükleyip oynayasım geldi.

Hikayelerini bitirmeniz güzel olur. Ben de defalarca kez bitirdim. Hatta şimdi bile yükleyip oynayasım geldi.
war of dan riseye kadar hepsini oynadım ama fall kadar eğlendiren bir oyun yokdu.
war of dan riseye kadar hepsini oynadım ama fall kadar eğlendiren bir oyun yokdu.
oyunu en son 3 yıl önce oynadım.
Hocam peki indirmek için bildiğiniz güvenli bir yer varmı?

En sevdiğim oyundan biridir kendileri, zamanında steamdan satın almıştım 24 TL'ye daha sonra kaldırıldı şu an orjinali yüksek fiyatlara satılıyor 🙂
Hocam ayrıca ek not düşeyim oyunun Online serverleri maalesef birkaç ay önce kapandı. Oyuna orijinal sahibim ve ben bile giremiyorum. Yani hiçbir şekilde giriş yok imkansız. Keşke kapatmasalardı serverleri.

Herkese merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtım isem özür dilerim. Sorunum bu oyun. Yıllardır YouTube'dan videolarını izlediğim ve aşık olduğum bir oyun. Acaba oyunun orijinali nereden alınıyor bir bilginiz var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler ve iyi sosyaller.

Hocam G2A gibi sitelerden oyunun Global Steam keylerinden alabilirsiniz ama maalesef çok uçuk fiyatlara satıyorlar, neden diye soracak olursanız Steam'den kaldırılan oyunların bulunması zor ve çok değerli olduğundandır diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı