Sürprizbozan Transformers Rise of the Beasts serinin en kötü ve sıkıcı filmi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Silverhand2077

Decapat
Katılım
10 Eylül 2021
Mesajlar
429
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Özellikle bumble bee filminden beri millet G1 gelsin, G1 daha havalı falan filan diyorlardı son filmde G1 Optimus geldi ve berbat gözüküyordu sadece görüntü değil her şeyi ile berbat çok iyi bir lider değil, güçlü değil, havalı değil, diğer insanlara saygısı yok. Filmi izlerken bu adam nasıl Prime olmaya layık olmuş dedim. Diğer karakter tasarımları da kötü ve tutarsız scourge, bee ve Mirage ilke 5 filmden gibi dururken kalan karakterler çizgi film gibi.

Bir diğer kötü şey aşırı küçük olmaları eski filmlerdeki transformerlar araç formlarına kıyasla çok büyüktü ama bunun seri içerisinde bir açıklaması vardı transformium canlı ve esneyebilen bir metal dendi. Tasarımları bir kenara bırakalım hikayede kötü öncelikle otobotlar cybertron teknolojisi bile olmayan transvorp anahtarlarını nereden biliyor, scourge "tekrar bir Prime öldüreceğim" diyor iyi de hikayede 13 orijinal Prime var 12 tanesi binlerce yıl önce öldü son Prime Optimus o zaman scourge kimi öldürdü sentineli mi, zamanda yolculuk yapıp önceki Prime'lardan biri mi öldürdü, sıradan bir insan garaj malzemeleri ile nasıl bir transformer yapabiliyor, Mirage nasıl bir insan kadar küçüldü, transvorp anahtarının ışığını sadece transformerların görebilmesi tamamen kolaya kaçmak, çok iyi olabilecek bir hikaye çöpe atılmış.

Unicron'un dünyaya gelmesi gibi bir hikayeyi o kadar berbat işlemişlerki film çok sıkıcı yönetmen bayverse filmerine çok aksiyon var diyerek o kadar salladı ki filme aksiyon sahnesi koymamış özellikle son savaş acayip sönüktü birbirlerine rengarenk lazerler atan oyuncakları izledik. Arrival to Earth ayrı bir fiyasko tüyleri diken diken eden bir müziği aksiyon müziği gibi kullanmışlar.

Son olarka bu serinin devam filmleri artık eski çizgi dizilerdeki gibi olacak decepticonlar otobotlardan hep üstün olacak otobotlar hiç güçlenmeyecek yani Optimus bayverse filmerinde olduğu her filmin sonunda kendini geliştirip dinobotları tek darbede devirebilecek kadar güçlenmeyecek. Çoğu kişi bu filmi G1 için övüyor hikayesi bayverse filmeri kadar mantık hataları ile dolu görsel efektler berbat kısacası vasat bir film.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bencede nedense bu aralar çıkan güzel serilerin filmleri bir kötü oluyor ben geçen Kung Fu Panda 4 izledim oda ortalamanın uzerine çıkamadı benim için.
 
O bile bundan iyidir en azından sürükleyici ve izlemesi keyifli bazı sahneleri vardı bunda oda yok.

Evet aslında çok kötü izlenmeyecek gibi değildi ama hikayesi sarmadı beni. Ben bir tek tailung sahnelerini sevdim hikayesel olarak. Mesela 3 filmdir hiç gözükmeyen bir karakteri 4. filmde getirip 3 filmdir ana karakter olan Pou'nun rolü olan ejderha savaşçı rolünü vermeleri saçma oldu.
 
Evet aslında çok kötü izlenmeyecek gibi değildi ama hikayesi sarmadı beni. Ben bir tek tailung sahnelerini sevdim hikayesel olarak. Mesela 3 filmdir hiç gözükmeyen bir karakteri 4. filmde getirip 3 filmdir ana karakter olan Pou'nun rolü olan ejderha savaşçı rolünü vermeleri saçma oldu.

Evet kaplanı ejderha savaşçı yapıp zeni efsane beşliye alabilirlerdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı