Translate sesini PowerPoint'e entegre etmek

Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, başlığı biraz daha açmam gerekirse şu şekilde anlatabilirim. Proje ödevim için erkek-kadın-çocuk seslerine ihtiyacım var. Çocuk olmasa da olur.

Forumda gezerken bu siteyi gördüm. İyi bir siteye benziyor ancak ücretli. Alternatifi var mıdır? Önerileriniz nedir?

Not: Proje ödevimi PowerPoint'ten yapıyorum, umarım güzel bir şey çıkartabilirim. Bu arada Almanca bir sese ihtiyacım var, Türkçe değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linki attığınız siteyi kullanın derim.
Şöyle bir şey yapabilirsiniz;
Örneğin 670 karakter kullanacaksınız. 60 karakterlik metin yazıp indirin.
Bunu 660'a kadar yapın, daha sonra 10 karakterlik mesajı da yazın.
İndirdiğiniz sesleri edit programı aracılığıyla kesip birleştirin.

Linki attığınız siteyi kullanın derim.
Şöyle bir şey yapabilirsiniz;
Örneğin 670 karakter kullanacaksınız. 60 karakterlik metin yazıp indirin.
Bunu 660'a kadar yapın, daha sonra 10 karakterlik mesajı da yazın.
İndirdiğiniz sesleri edit programı aracılığıyla kesip birleştirin.
Tam olarak dediğinizi anlayamadım. Biraz daha açıklayıcı anlatır mısınız?

Bu arada site içerisinde premium üyelik almadan bana sesleri indirmeme izin vermiyor. Bu sesleri en temiz kendim nasıl alabilirim? Veyahut rica etsem desteğe yazsam bana premium verirler mi acaba?

Veyahut rica etsem desteğe yazsam bana Premium verirler mi acaba?

Eğer öğrenciyim ve proje ödevim var. Para harcamama ailem izin vermiyor derseniz bence verebilirler.

Biraz daha açıklayıcı anlatır mısınız?

Gördüğüm kadarıyla kayıt olman gerekiyor indirmek için sesleri.
Yazmak istediğiniz metnin her 60 karakterini oraya yazıp indirmeyi deneyin. Daha sonra
Birleştirirsiniz.

Translate'teki sesi telefonla kaydedip sesleri birleştirmek için de edit programına atabilirsiniz. Kesinlikle ücretsiz ve kolay olabilir.

Eğer öğrenciyim ve proje ödevim var. Para harcamama ailem izin vermiyor derseniz bence verebilirler.

Gördüğüm kadarıyla kayıt olman gerekiyor indirmek için sesleri.
Yazmak istediğiniz metnin her 60 karakterini oraya yazıp indirmeyi deneyin. Daha sonra birleştirirsiniz.

Translate'teki sesi telefonla kaydedip sesleri birleştirmek için de edit programına atabilirsiniz. Kesinlikle ücretsiz ve kolay olabilir.
Ek bir şey fark ettim. Bu 60 karakter kullanımı 4-5 kez çalışıyor ve sadece Türkçe'de çalışıyor. İngilizce'de bile çalışmıyor.

Ek olarak desteğe yazmayı deneyeceğim umarım verirler. Translate'teki sesi yapabilirim ama şöyle bir şey var erkek-kadın olarak sesleri ayıramıyorum. Sizce siri ile bunu yapabilir miyim? Telefonum iPhone işe yarayabilir belki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı