TranslucentTB - 0xc000007b | TranslucentTB.exe

GordonIFreeman

Kilopat
Process Monitor Log Özeti
TranslucentTB.exe

Bilgisayar adı
BLACKMESA
Mantıksal işlemci sayısı
4
RAM
5.92 GB
İşletim sistemi
Windows 6.3 Build 9600.2 64-bit
DLL dosyaları
Kod:
CoreMessaging.dll KernelBase.dll advapi32.dll apphelp.dll comctl32.dll kernel32.dll ntdll.dll

Cevapladığınız için teşekkürler, ilk önce sistemi bugün yeni formatlamıştım Driver Booster ile de sürücüleri yükledim (bilgisayar eski olduğu için driver bulmak biraz güç ama ekran kartını ve ses sürücülerini manuel yükledim tabii ki) @wanetage yüklediği dosyayı System32'ye attım ve denedim hata değişti: api-ms-win-core-file-l1-2-1.dll adlı bir dosyanın kayıp olduğunu söylüyor. El ile mi yüklemeliyim yoksa herhangi bir sistem paketi eksikliğinden mi kaynaklanıyor bilemediğimden yeni rapor yükledim.

Dediğim gibi, temiz kurulum yapıp tüm sürücüleri elle yüklemenizi öneriyorum. Bu raporda hatanın kaynağı olan api-ms-win-core-synch-l1-2-1.dll çok karşımıza çıkan bir DLL değil. Yine de tüm Redist paketlerini kurmak adına aşağıdaki hepsi bir arada paketi kurup son durumu paylaşabilirsiniz.

Ek olarak CMD'yi yönetici olarak başlatıp SFC /scannow komutunu girip onarımın sonucunu da paylaşabilirsiniz. Yine de temiz kurulumdan yanayım, hatta Windows 10 kurma şansınız varsa Windows 10 kurmanızı da önermiş olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…