Beyaz_G
Hectopat
Bu dediginin kaynagi var mi?Yanlış biliyorsun tam tersine Travis Epic Games'in önemli olarak gördüğü birisi sadece adam kendi köstümünü oyuna yeniden eklettirmek istemiyor.
Bu dediginin kaynagi var mi?Yanlış biliyorsun tam tersine Travis Epic Games'in önemli olarak gördüğü birisi sadece adam kendi köstümünü oyuna yeniden eklettirmek istemiyor.
"Skinimin özel olmasını istiyorum." -Travis ScottYanlış biliyorsun tam tersine Travis Epic Games'in önemli olarak gördüğü birisi sadece adam kendi köstümünü oyuna yeniden eklettirmek istemiyor.
Yanlış biliyorsun tam tersine travis Epic Games'in önemli olarak gördüğü birisi sadece adam kendi köstümünü oyuna yeniden eklettirmek istemiyor.
Bende yaklaşık 1000 gün önce bundan bahsetmiştim, en son travisi getirmemelerine rağmen out West emotu gelmişti o günden bu yana sadece dün tekrar item shopa düştü.Ben geleceğini düşünüyorum, Travis'i banlamalarına rağmen out West emoteunu item shopa geri getirdiler 2022'de demek ki banlık bir olay yok.
2023'te çıkacak olan utopia albümüyle yeniden item shopa düşer diye umuyorum.
Travis geliyor hocam 1200 gündür gelmeyen travis emotu şu an mağzada ayrıca travis skinim özel olsun falan dememiş aralarında bizim bilmediğimiz büyük sorunlar oldu yüksek ihtimale ve Epic Games remix sezonunda travis getirmek için aşırı cabaladı ama başarısız oldular fakat şu an telif haklarını tekrardan almışlar ve mağzaya travis emotu var telif hakını alan skini de getirir Epic Games bundan aşırı derecede para kazanacak neden getirmesinler?
Düzeltme Nike Air Jordan 1 retro high travis scott ayakabısı da eklenecektir travis geldiğinde şu an aşırı yakınız mağzaya gelmesi için aşırı cabaladı derken Event neden görmedik hocam mağzaya gelmiyor sonuçta dediğin şey patlıyor adam direk Fortnite gelmek istemiyor ya da Epic ile para konusunda anlaşamıyorlar dediğin şeyin hiçbir kaynağı yok araştırdım varsa linkini at.
Bende yaklaşık 1000 gün önce bundan bahsetmiştim, en son travisi getirmemelerine rağmen out West emotu gelmişti o günden bu yana sadece dün tekrar item shopa düştü.
Fakat gelme ihtimali yüksek, ice spice geldiğinde inatla travisle featlediği şarkıyı kullandılar bunun üstüne ice spice konserinde şarkıya travisin girdiği yerde travis konseriyle aynı animasyonlar kullanıldı.
Telif hakları konusunda bir anlaşmaya vardıklarını düşünüyorum, 1200 gündür gelmeyen dababy Emote'ları ve young thug hapiste olmasına rağmen get griddy emotunu geri getirdiler normalde banlandığı ve tekrar gelmeyeceği söylenmişti.
Şöyle bir skin sızıntısı var ne kadar doğru bilemiyorum. Gerçek gibi duruyor.
Zaten gelecek skin orijinal travis scott olmayacak başka bir skin getirecekler yüksek ihtimale yani ben travisi o skinini istiyorum diyorsan 1500 2000 lira vermen lazım.
Şöyle bir skin sızıntısı var ne kadar doğru bilemiyorum. Gerçek gibi duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.