Çözüldü Tray işlemci alınca problem olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

393692

Hectopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar tray işlemcili bir hazır sistem aldım. Sistem benim için bayağı iyi fakat işlemci tray. Ben mi boşa takıntı yapıyorum bilmiyorum ama tray işlemciler kutusuz oluyor. Fansız olması önemli değil. Fan var zaten. Yani kutusuz olunca ya kullanılmışsa ya da çakma işlemci çıkarsa? Beni bilgilendirirseniz sevinirim, iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir şey olmaz, kuruntu yapmana gerek yok.

Kutulu ürünler bile kullanılmış olabiliyor. Her aldığınız şey tamamen sıfır, fabrikadan çıktığı gibi elinize geliyor mu sanıyorsunuz? Düzgün çalışıyorsa takıntı yapılacak bir şey yok.
Bir şey olmaz, kuruntu yapmana gerek yok.

Kutulu ürünler bile kullanılmış olabiliyor. Her aldığınız şey tamamen sıfır, fabrikadan çıktığı gibi elinize geliyor mu sanıyorsunuz? Düzgün çalışıyorsa takıntı yapılacak bir şey yok.

Galiba haklısınız teşekkür ederim bilgilendirmeniz için sistem montajlı gelecek o yüzden bilemedim işlemcide sorun var mıdır hasar var mıdır diye ama dediğiniz gibi çalışıyorsa sorun yok demektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı