Tray islemci alınır mı?

Bende 7800x3D kutulu almak istiyorum fakat kutusuz ile arasında 3K oynuyor. Aklıma hep şu takılıyor canı alınmış burkulmuş silikon yapısı zayıf olanlar kutusuz bir şekilde haydi babam sen nasıl olsa satılıyorsun gibi geliyor.

Vatan Bilgisayar'dan islemci alacağım ama kutulu ve kutusuz arasinda 1000 liradan fazla fark var. Bu işlemciler 2. el mi?

Sevgili hocam ne yaptınız aldınız işlemci mı?

Son düzenleme:
Bende 7800x3D kutulu almak istiyorum fakat kutusuz ile arasında 3K oynuyor. Aklıma hep şu takılıyor canı alınmış burkulmuş silikon yapısı zayıf olanlar kutusuz bir şekilde haydi babam sen nasıl olsa satılıyorsun gibi geliyor.

Sevgili hocam ne yaptınız aldınız işlemci mı?
Bende kullanılmış, hasar görmüş, iade edilmiş şüphesi ile almadım bekliyorum hala. Çok yaygın satışı varmış fakat herkes güvenerek alıyor bu kısımlarını düşünen yok gördüğüm kadarıyla

Bende kullanılmış, hasar görmüş, iade edilmiş şüphesi ile almadım bekliyorum hala. Çok yaygın satışı varmış fakat herkes güvenerek alıyor bu kısımlarını düşünen yok gördüğüm kadarıyla.

Hocam ben ince hesaptan aldım çok memnunum kutuya 3 k vermek gerçekten saçmalık ayrıca kafamda ki o kötü düşünceler silindi ürün sıfır çizik dahi yok üzerinde yüzük kutusu ile geldi 2 haftadır kullanıyorum iyi ki almışım. Size de tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı