Tray işlemci alınır mı?

Ben şahsen aldığım ürünlerin kutularını saklamayı severim. 400TL fark varmış arada zaten. Stock fanı acil durum fanı olarak kutunun içinde bırakırsınız.

Tray olarak alırsanız da kargo sırasında hasar alması çok zor. Sorunsuz ulaşır. Bir şey olursa da değişim yaparlar.

Atan var mı ki o kutuları? Bozulduğunda garanti olarak BİM poşetine sarıp mı göndereceğiz hocam.🤣

TR de garanti bakımından kutulu veya TRAY ürün arasında fark yok. Yasa gereği ikisinin de garantisi aynı.

TARY işlemcilerde soğutucu yok, kendi soğutucunuzu kullanacaksanız TRAY almanız mantıklı olan. Aksi halde işlemci üzerinde gelen soğutuvuyu zaten çöpe atacaksınız.

Garantiye satan kişi bakıyor trayda. Kutuluda ise art sistem, koyuncu bakıyor. Ben sırf bu yüzden satıp kutulu aldım.

İncehesap'tan 7500F alacağım normal ve tray arasında 400tlik fark var. Stok fana ihtiyacım yok gidip kendim fan alacağım ama tray işlemcilerde kutu da dahil değil deniyor. Kutu yoksa neye koyup kargoluyorlar? Eğer sipariş verirsem kargo sürecinde fiziksel hasar alabilir mi?
Bende tray aldım aynı işlemciyi. Zaten bozulmaya pek eğilimli bir donanım değil CPU bir problem olmuyor kutu koleksiyoneri değilseniz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-29 224855.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-29 224855.png
    63,2 KB · Görüntüleme: 19

Technopat Haberler

Geri
Yukarı