Çözüldü Tray işlemci alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler kolay gelsin RTX 2060'lı bir sistem topluyorum. Ryzen 5 2600X düşündüm daha sonra 3600X almaya karar verdim fakat aldığım hazır sistemde 3600X işlemci seçeneği tray sizce tray işlemci almalı mıyım yoksa Ryzen 5 2600X mi almalıyım?

Çözüm
Alınır. Tray olunca bir sey olmuyor rahat olun.

Ayrica; 1080P icin 2060 ekran kartina 2600X yeterlidir. İleriye donuk olmasi acisindan butce varsa 3600/3600X secilebilir.
Cok yanlis. İslemciyi zaten 1080P daha fazla zorlar, 2K ve 4K degil. Ne kadar FPS aliniyorsa islemci o kadar yuke giriyor. Ayrica tam performans almak ile islemcinin tam yuke girmesinin bir alakasi yok.

Cok yanlis. İslemcisi zaten 1080P daha fazla zorlar, 2K ve 4K degil. Ne kadar FPS aliniyorsa islemci o kadar yuke giriyor. Ayrica tam performans almak ile islemcinin tam yuke girmesinin bir alakasi yok.
Tamam o zaman ben yanlış biliyormuşum. Düzeltme için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…