Tray işlemci garantisi nasıl sorgulanır?

Overhead61

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben hazır sistem alırken Ryzen 5 3600 ile almıştım. Kutusuz ve fansız olduğundan dolayı sistemin yanında herhangi bir parçasını göndermemişler. Ayrı bir faturası da yok, sistem faturası üstüne kayıtlı. İşlemcimi yükselteceğim için bu işlemciyi satmak istiyorum. Elimde herhangi bir belge yok işlemciye dair fakat işlemcinin garantisi devam ediyor. Buna nasıl ve nereden bakabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Yeni aldığım 5.600X de aynı tray olarak aldım. Onun da fatura hariç herhangi bir seri no gibi şeyi gelmedi. Onun da garantisine nasıl bakacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ben hazır sistem alırken Ryzen 5 3600 ile almıştım. Kutusuz ve fansız olduğundan dolayı sistemin yanında herhangi bir parçasını göndermemişler. Ayrı bir faturası da yok, sistem faturası üstüne kayıtlı. İşlemcimi yükselteceğim için bu işlemciyi satmak istiyorum. Elimde herhangi bir belge yok işlemciye dair fakat işlemcinin garantisi devam ediyor. Buna nasıl ve nereden bakabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Yeni aldığım 5.600X de aynı tray olarak aldım. Onun da fatura hariç herhangi bir seri no gibi şeyi gelmedi. Onun da garantisine nasıl bakacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum iyi günler dilerim.
Hocam seri no girerek verdiğim servis sayfalarından bir sorgulama yapın öncelikle. Bunlarda görünüyor mu?

Seri no zaten işlemcinin üzerinde yazılı. Ayrıca programla da bakılabiliyor mu o kısmı tam bilmiyorum ama üzerinden okuyabilirsiniz en kötü ihtimal.
Çıkartınca bakmam lazım o zaman, teşekkür ederim . Ryzen 5.600X in resmini cekmistim burdan hangisi seri numarası üstteki mi acaba ?

Dosya Ekleri

• B21EE0EA-B82E-486D-B1B7-11F03230AF26.jpeg
    B21EE0EA-B82E-486D-B1B7-11F03230AF26.jpeg
    159,4 KB · Görüntüleme: 305
Evet , her siteye girdim fakat garantisi çıkmadı. Teknobiyotiği aradığımda garanti için bize göndermeniz gerekiyor 2 yıl garantisi var dendi. Bu normal midir ?
O kısmı tam bilemiyorum. Teknobiyotik öyle dediyse onlardan biraz daha detaylı bilgi alın veya firmadan daha önce garanti talebi olanlar yardımcı olur belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı