Tray işlemci ile normal işlemci farkı nedir?

safska

Femtopat
Daha fazla  
Ben yakın zamanda Ryzen 7 7800x3D alacağım fakat alacağım işlemcide tray yazıyor ve daha ucuz normal işlemciyle arasındaki fark nedir acaba?

Tray işlemciler, normal versiyonların kutu ve soğutucu olmayan versiyonları.

Tray islemci kutusuzdur. Fotograftaki gibi saticililara tepsiyle islemciler gonderilir ve satici satilan islemciyi kutusuz ve fansiz olarak gonderir.

Ben de tray islemci aldim gecen hafta. Bu sekilde 3D yaziciyla bastirilmis bir kutuyla yolluyorlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250226_130253_YouTube.jpg
    Screenshot_20250226_130253_YouTube.jpg
    236,1 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20250226_130458_Photos.jpg
    Screenshot_20250226_130458_Photos.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 40
Bu sekilde 3D yaziciyla bastirilmis bir kutuyla yolluyorlar.

Satıcıya göre değişir bu, benim işlemci balon naylona sarılı gelmişti.

AMD AM4 gibi PGA için olan işlemcilerin pinleri bu şekilde paketleme ile yamulabilir, AMD AM5 veya Intel işlemciler için bir sorun oluşturmaz, pinler soketin üzerinde.

PGA bir işlemci alınacaksa (AM4) satıcı nasıl yolluyor diye görselli incelemelere bakmakta fayda var.

AMD AM4 gibi PGA için olan işlemcilerin pinleri bu şekilde paketleme ile yamulabilir, AMD AM5 veya Intel işlemciler için bir sorun oluşturmaz, pinler soketin üzerinde.

PGA bir işlemci alınacaksa (AM4) satıcı nasıl yolluyor diye görselli incelemelere bakmakta fayda var.
Tabii saticiya gore degisiyor. AM4 icin de bu sekilde yolluyor sanirim n11 uzerindeki yorumlardaki gorsellerde gozukuyor. Ozellikle DFS Bilgisayar bu sekilde yolluyor ama musteri memnuniyetleri iyiydi.

Aynen ama neyseki am5 alacağım teşekkür ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı