Tray işlemci yetkili servis sorgulaması

aytug35

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. N11 sitesinden Tiplemegaming mağazasından almış olduğum 7800x3D tray işlemcimi hangi yetkili servis sitesine sorgulatırsam sorgulatayım herhangi bir garanti bulamadım. Satıcıya ulaşım sağladığımda ürünlerin AMD Türkiye'ye ait olduğunun ve garanti olmaması durumunun söz konusu olmadığını söylüyor. Fakat bir yandanda yetkili servisi kendisi de bulamadığı gibi biz zaten destek veriyoruz tarzı söylemlerde bulunuyor. İlk defa tray işlemci aldığım için soruyorum bu tarz şeyler normal midir, sonradan kayıt vs tarzı bir şey mi gereklidir yoksa işlemcide bir sorun mu mevcut? Şu an şüphelendiğim için sisteme takmadım. İşlemci görselini net şekilde bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• d4708b99-aadc-4747-9b29-af277c0195d6.jpg
    d4708b99-aadc-4747-9b29-af277c0195d6.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 77
Herkese merhaba. N11 sitesinden Tiplemegaming mağazasından almış olduğum 7800x3D tray işlemcimi hangi yetkili servis sitesine sorgulatırsam sorgulatayım herhangi bir garanti bulamadım. Satıcıya ulaşım sağladığımda ürünlerin AMD Türkiye'ye ait olduğunun ve garanti olmaması durumunun söz konusu olmadığını söylüyor. Fakat bir yandanda yetkili servisi kendisi de bulamadığı gibi biz zaten destek veriyoruz tarzı söylemlerde bulunuyor. İlk defa tray işlemci aldığım için soruyorum bu tarz şeyler normal midir, sonradan kayıt vs tarzı bir şey mi gereklidir yoksa işlemcide bir sorun mu mevcut? Şu an şüphelendiğim için sisteme takmadım. İşlemci görselini net şekilde bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Yetkili servis konusunda bu ürünü size satan satıcı ilgileniyoruz diyorsa herhangi bir sıkıntı yaşadığın durumda onlarla iletişime geçmen yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Bu Tray işlemcilerde 2 yıl garanti bulunuyor.

Yetkili servis konusunda bu ürünü size satan satıcı ilgileniyoruz diyorsa herhangi bir sıkıntı yaşadığın durumda onlarla iletişime geçmen yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Bu tray işlemcilerde 2 yıl garanti bulunuyor.

Hocam ilgileniyoruz derken satıcının demek istediği sanki yetkili servis konusu değil de garantisi biziz kardeşim der gibi bir anlatım dili gibi hissetiriyor :D

Merhaba koyuncu yu arayıp teyit ettirdiğimde garanti kapsamında olduğunu söylediler ama işin garibi seri no siteye sorgulattığımda hala ürün görünmüyor :D
faturasız bir ürün alma arefesindeyim , satan mağaza amd kendisi ilgileniyor garantisi amd nin kendisi falan diye yorum yapınca kafam karıştı sanırım distrübitör olmadığı için garantisiz TR şartlarında global amd ile görüşmek gerekicek galiba olası bir sorunda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı