Diğer Trend Micro antivirüs, 2 yıl 50 TL

Emsisoft'un normal yazılımı var Kaspersky trend Micro gibi bir de taratıp silmek için var Emsisoft emergency kit diye bu çok sağlam yazılım bulamadığı virüs yok ayda yılda 1 taratırım sisteme genel olarak.

Vallahi hocam araştırmak lazım kullanmaya. İlk kez duydum. Şu an Kaspersky'dan memnunum. Trend Micro olmasın da.
 
TrendMicro'ya "Güzel bir antivirüs olduğunu düşünmüyorum." diyen bile olmuş. :D

Yıllardır Cybersecurity dediğimiz sektörün yapı taşını oluşturan en büyük ve işini en iyi yapan şirketlerden birisi. Binlerce şirket de dahil olmak üzere bizim birçok devlet kurumumuz dahi email gateway ve antivirüs hizmetlerini Trend Micro'dan alır. Bildiğiniz o Kaspersky gibi firmalardan çok daha kaliteli bir firmadır yani anlayacağınız.
 
Sadece çok büyük firmaların yazılımlarını mı kullanıyorsunuz, hiç mi ufak geliştiricilerin yazılımlarını kullanmıyorsunuz, virüs ihtimali nasıl sıfır olarak düşünülüyor anlamadım. Windows Defender ne kadar etkili bilmiyorum ama bence illa ki bir antivirüs kullanmak lazım çünkü Windows'un güvenlik polikası geriye uyumluluk yüzünden mecburen kötü kalmak durumda. Her uygulama her şeye erişebiliyor. Bu durumda da ek güvenlik önlemleri şart oluyor. Android için antivirüs root atmıyorsanız, izinlere dikkat ediyorsanız gereksiz ama Windows için her şey her yere erişebildiği için önemli.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı