Trend Micro Titanium 2013 Windows 10 ile çalışmama sorunu

AhmetS

Hectopat
Katılım
6 Ağustos 2015
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar benim orjinal Trend Micro Titanium 2o13 Antivirüs Sistemim vardı. 2 yıllık bir koruma. 2. yıl tekrar diğer aktivasyon kodunu girmeniz lazım. 2 hafta öncesine kadar Windows 7'deydim ve bu sorun hiç yoktu. Şu an Windows 10'dayım. 10 dk önce sildim tekrar yüklemek için sonra tekrar yükleyeyim dedim setup'a tıkladım. Bir web sayfasına gönderdi ve bunlar yazıyordu:
"Uygulamanız Windows 10 ile çalışmıyor."

Kullanmaya çalıştığınız uygulama, bilgisayarınıza zarar verebileceği veya veri kaybına neden olabileceği için engellendi. Bunun nedeni, Windows'un önceki sürümü ile çalışan bazı uygulamaların, Windows 10 ile aynı şekilde çalışmamasıdır.
Uygulama geliştiricisinin web sitesine gidip bu uygulamanın Windows 10 için yeni veya güncel bir sürümü olup olmadığını kontrol edin.
_____________________
Şimdi ne yapmam gerek?
 
Hocalarım ben sorunu çözmek yerine başka bir anti virüs etkinleştirdim ama ondan memnun kalmazsam sizin dediklerinizi yaparım. Zaten 2014 sürümü ile de uyumluymuş Titanium 2013. Sıkıldığım da kaldırıp tekrar eskisine geçerim. Teşekkürler. Konuyu kilitleyebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı