BizowiE
Hectopat
En iyi ihtimal fazladan çerez eklendi. Kötüleri sen düşün.
Şifrelerime falan ulaşırlar mı çünkü Google hesabım telefonda da açıktı.
En iyi ihtimal fazladan çerez eklendi. Kötüleri sen düşün.
Sen kimsinŞifrelerime falan ulaşırlar mı çünkü Google hesabım telefonda da açıktı.
Neden attığını sordun mu?Arkadaşlar selam. Daha demin arkadaşım böyle virüs gibi bir şey olduğu belli an bir link atmış ve bende hafif uykulu olduğum için tıkladım. Tıklar tıklamaz böyle bir şey olduğunu fark ettim ve siteden hemen çıktım. Bır sıkıntı olmuş mudur?
Sen kimsinsende mi aynı virüse tıkladın?
@BizowiE şimdi virüsün içeriğini bilmiyorum ama linke tıklayarak bulaşan virüsler var. Kötü bir senaryo düşünelim linke tıkladın virüs de direk Google uygulamanandan Chrome tarayıcı üzerine oradan şifreler kısmına erişti. Sıkıntı.
1 kere eriştin mi tüm şifreleri kalıp şeklinde sunucuya geri yollayacağı için tek tek şifrelerin hepsini değişsen dahi kurtarmadığın birkaç şifre olabilir o yüzden öncelik kredi kartı, e-Devlet, mobil banka giriş şifreleri vs gibi yerlerin şifresini farklı bir cihazdan değişmek olacaktır.
Tabii böyle bir virüsü genelde normal vatandaşlara atmıyorlar iş adamları, bürokratlar, makam mevki sahibi kişilerle uğraşırlar genelde. Yaşanılan durum benim başıma gelse, linke tıklasam önce tüm hesap sistemimi izlerim anormal 1 hareket gördüğüm anda linke tıkladığım cihazı formatlayıp tüm şifreleri değişirim. Böyle zahmetli bir işe direkt girişmem önce izlerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.