Trendyol 2 gündür siparişimi kargoya vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen şu an arkadaşım ayın 19'unda sipariş verdiğini söylüyor 26 Ağustostayız. Hadi bunu açıkla?

Arkadaşım Trendyol’da adam ne zaman kargoya verileceğini belirtmiyor. Adam oraya teslimat tarihi vermiş. İster ağla ister kıvran. O zamana kadar ağzını açamazsın. Ha açmak mı istiyorsun? O zaman cimrilik yapmayıp 5 lira vereceksin. Hepsiburada’dan söyleceksin. Bu her zaman böyledir. Araştırmadıkça böyle sürünmeye devam edebilirsiniz. İyi günler.

Aynen şu an arkadaşım ayın 19'unda sipariş verdiğini söylüyor 26 Ağustostayız. Hadi bunu açıkla?

Birader bizde satıcının kölesi değiliz altı üstü bir cihaz sipariş ettik. İptalini neden vereyim? Paramla alıyorum kardeşim. İptal edince nolacak adamın o parayı bana yollaması 1 ay alır en az kolaydı sanıyorsun böyle şeyleri sen galiba?

Hocam belirtilen süre içinde kargo gelmemişse tamam ona lafımız yok. Ama siz sipariş vereli 2 gün olmuş siz kargoya verilmedi diye şikayet ediyorsunuz.

Aynen şuan arkadaşım ayın 19'unda sipariş verdiğini söylüyor 26 ağustostayız . Hadi bunu açıkla ?

Birader bizde satıcının kölesi değiliz altı üstü bir cihaz sipariş ettik . İptalini neden vereyim ? paramla alıyorum kardeşim . İptal edince nolcak adamın o parayı bana yollaması 1 ay alır en az kolaydı sanıyorsun böyle şeyleri sen galiba ?

Başka bir forumda olsak sana söylenecek çok güzel 2 tane kelime vardı ama forum kurallarına uymak zorundayım.

Bak güzel kardeşim, bak canım kardeşim. Pandemiden dolayı kargo firmaları ve internet satış firmaları yoğunluğu olabilir. Gözlüklerini çıkar dünyaya bir bak. İnternetten sipariş verirken 15 günü gözden çıkartarak ver. Ekran kartı aldım ben 1 ay bekledim. Senin gibi 2 gün geçtikten sonra yaygara yapmadım. Beklemeyi sevmiyorsun, parası çok mühim değilse gider bayilerden ya da teknoloji marketlerinden alırsın. İnternetten alıyorsan bu tarz durumları gözardı etmen lazım.

1. sınıf çocuğuna anlatır gibi anlattım. Tekrar anlatmamı ister misin ?

Başka bir forumda olsak sana söylenecek çok güzel 2 tane kelime vardı ama forum kurallarına uymak zorundayım.

Bak güzel kardeşim, bak canım kardeşim. Pandemiden dolayı kargo firmaları ve internet satış firmaları yoğunluğu olabilir. Gözlüklerini çıkar dünyaya bir bak. İnternetten sipariş verirken 15 günü gözden çıkartarak ver. Ekran kartı aldım ben 1 ay bekledim. Senin gibi 2 gün geçtikten sonra yaygara yapmadım. Beklemeyi sevmiyorsun, parası çok mühim değilse gider bayilerden ya da teknoloji marketlerinden alırsın. İnternetten alıyorsan bu tarz durumları gözardı etmen lazım.

1. sınıf çocuğuna anlatır gibi anlattım. Tekrar anlatmamı ister misin?

Bütün duygularımı tercüme etmişsiniz. Cidden inanılmaz insanlar var. Dediğiniz gibi başka bir forum olsa bu şekilde konuşmazdım. Technopat adamın öfkesini dizginliyor kurallarıyla :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı