Çözüldü Trendyol 20 TL nasil alınır ve kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Trendyol'dan 20 TL almam istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum ve nasıl kullanacağımı da. Ne yapabilirim?

Çözüm
Uygulamayı indirin ve güncelleyin. Giriş yapın. Trendyol cüzdan kısmından telefon numaranızı doğrulatın. Uygulamayı yeniden başlatın ve sonra belli ürünlerde sepet kısmından o bakiyeyi seçip devam edin.
Uygulamayı indirin ve güncelleyin. Giriş yapın. Trendyol cüzdan kısmından telefon numaranızı doğrulatın. Uygulamayı yeniden başlatın ve sonra belli ürünlerde sepet kısmından o bakiyeyi seçip devam edin.

Çözüm
Merhaba. Trendyol'dan 20 TL almam istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum ve nasıl kullanacağımı da. Ne yapabilirim?

Mobil uygulamasını indirip cep telefonunu doğrulayıp ödeme yönteminden cüzdanı seçmen gerekiyor. E-pin alışverişinde geçerli değil ben mesela kırtasiye ihtiyacımın bir kısmını aldım ve 10 TL alışveriş yapmalısın 10 TL kargo parası olduğu için.

Ödeme Yöntemi olarak nasıl Cüzdan'ı seçeceğim? Sadece "Sepeti Onayla" yazıyor ve kart bilgilerini girme ekranı geliyor mobil uygulamada.

İşe kargo girince 10 TL sınır çoktan aşılmış oluyor. Çok gereksiz olmuş. Ne alabilirim ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…