Çözüldü Trendyol 20 TL nasil alınır ve kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Uygulamayı indirin ve güncelleyin. Giriş yapın. Trendyol cüzdan kısmından telefon numaranızı doğrulatın. Uygulamayı yeniden başlatın ve sonra belli ürünlerde sepet kısmından o bakiyeyi seçip devam edin.
Merhaba. Trendyol'dan 20 TL almam istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum ve nasıl kullanacağımı da. Ne yapabilirim?

Mobil uygulamasını indirip cep telefonunu doğrulayıp ödeme yönteminden cüzdanı seçmen gerekiyor. E-pin alışverişinde geçerli değil ben mesela kırtasiye ihtiyacımın bir kısmını aldım ve 10 TL alışveriş yapmalısın 10 TL kargo parası olduğu için.

Mobil uygulamasını indirip cep telefonunu doğrulayıp ödeme yönteminden cüzdanı seçmen gerekiyor. E-pin alışverişinde geçerli değil ben mesela kırtasiye ihtiyacımın bir kısmını aldım ve 10 TL alışveriş yapmalısın 10 TL kargo parası olduğu için.
Ödeme Yöntemi olarak nasıl Cüzdan'ı seçeceğim? Sadece "Sepeti Onayla" yazıyor ve kart bilgilerini girme ekranı geliyor mobil uygulamada.

Steam oyun kodu alabiliyorsunuz haberiniz olsun, sadece cüzdan kodlarında ve oyun içi paralarda geçerli olmuyor.
Sıkıntı şu steam oyun kodu yok sitede. Bir kaç tane millattan kalma puzzle oyununa 20 TL fiyat çekmişler, steam'de 2 TL.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı