Trendyol BIOSTAR anakart ürün iadesi reddedildi

Kozmos

Hectopat
Katılım
26 Ağustos 2018
Mesajlar
248
Ben H81MHV3 anakart aldım, kurmak için kutuyu haliyle açmak zorundaydım ama ürün hasarlıydı. İadesini yaptım ama Trendyol reddetti. İadeyi geri almadı. Oradan servise göndermek gerektiğini, o rapora göre hareket edeceklerini yazmışlar. Ürünün iadesi olması için açılmaması gerekiyormuş. Böyle bir saçmalık olabilir mi? İhtiyacım olduğu için eski bir sisteme mecbur kalıp bir parça satın aldım ve ürünün işlemci kısmı hasarlıydı. Açmadan nasıl görüp de iade edebilirim? Zaten zar zor para bulup, kısa süre de olsa beni idare etmesi için aldım ama şimdi de paramdan oluyorum. Zamanım da gidiyor. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl iade edebilirim? Ürüne 700 lira verdim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Servis lehinize sonuçlarsa (Bence öyle olacak ya da onarıp gönderecekler.) THH başvurun, sizi haklı çıkarır iadesini paşa paşa verirler.
@Kozmos le.
Ben onarıp göndermesini istemiyorum çünkü ona uygun işlemciyi iade ettim artık bir işe yaramaz. Onarıp göndermelerine rağmen iade başvurusu yapabiliyor muyum yani?
 
Direkt THH gidin. Trendyol’un dediği şeyin bir önemi yok. 14 gün yasal süreç rengini bile beğenmeseniz iade hakkınız var. 14 gün içerisindeyken reddedildiyse kesin iade alırsınız. Servise yönlendirerek 14 gün süreyi geçirmeye çalışıyorlar.
 

Geri
Yukarı