Trendyol cüzdanı rezaleti

Yemek kısmında da sorunlar vardı, 1 sene önce kullanmayı bıraktım. Başka bir kartla ödeme yaptırtmıyordu, ilk defa sipariş verdiğiniz kartı kullanabilirsiniz demişlerdi. Tamam dedim öyle kullanayım, kartın sahibine gelen onay SMS'ini de kabul etmiyordu. Sorun da şuymuş, Trendyol'a kayıt olduğumuz telefon numarasını kullanmamız gerekiyormuş. Yani kartın sahibinin telefon numarasına gelen onay kodunu kabul etmiyor, üstüne başka kart kullanmama izin vermiyordu. Bıraktım kullanmayı, 1 senedir kafam rahat.

Bir aralar çok fazla çalıntı kredi kartlarıyla harcamalar yapıyorlardı sanırım o nedenle böyle bir saçma güvenlik sistemi kullanıyorlar. (Discord'dan tanıdığım bazı (eski) arkadaşlarım bu yöntemi kullanarak kendilerine 3080 sistem dizmişlerdi yani 1.5 2 yıl önce)

Hocam bende de aynı olay olmuştu ben parayı hesaba geri çekmiştim. Karta geri yükle seçeneği var cüzdandan yukardaki üç noktaya tıklayın seçenek çıkıyor.
Karşınıza TC onaylaması gelirse boşluğa basın veya kaydırın gidiyor zaten birkaç günde iade gerçekleşiyor.

Eskiden bende Trendyol kullanıyordum artık uygun bir şey görürsem babamın hesabı üzerinden alıyorum.(Kendi hesabım yok kısacası) Genel olarak Amazon kullandığımdan beri kendi açımdan daha iyi teknik destek/iade her türlü konuda yardımcı oluyorlar daha stabiller.

Ne kadar zamanda geliyor hocam bu para? Ben şu an en hızlı şekilde alışveriş yapabilmem lazım.

Hocam peki cüzdanda ki parayı karta atabiliyor musunuz? Yani telefon doğrulaması istemiyor mu?

Onu da istiyor hocam maalesef Allah'ın belası sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…