"Trendyol depoya iade" ne demek?

shaEpeer

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bir ürün sipariş vermiştim ürün dağıtma çıkmamıstı sabah dısarı cıktım eve geldiğimde kargo takibinde bu ekran ıle karsılastım. Ne anlama gelıyor? Ürün ben evde yokken gelmiş ve iade mi ediliyor acaba?

Dosya Ekleri

• 1üü.png
    1üü.png
    35,9 KB · Görüntüleme: 804
Merhaba. Bir ürün sipariş vermiştim ürün dağıtma çıkmamıstı sabah dısarı cıktım eve geldiğimde kargo takibinde bu ekran ıle karsılastım. Ne anlama gelıyor? Ürün ben evde yokken gelmiş ve iade mi ediliyor acaba?

Hocam demek ki aldiginiz ürün zarar gormus. Trendyol Express depoya iade demek urune zarar vermislerse iptal ediliyor. Paraniz hesaba ürün geri gidince yatacaktir ya da banka kartiniza.

Not: Paranin hesaba yatmasi banka kartinizla ilgilidir 1 ila 15 gun . Eger urunu cuzdandan aldiysaniz bakiye cuzdana hemen gider.

Aldıgım ürün cam vb. değildi kumaştan bir şey idi saçamlık. Benım bu durumda yapabılecegım bir şey var mıdır?

.

Dosya Ekleri

• 0p.png
    0p.png
    79 KB · Görüntüleme: 528
Aynısı bugün bana oldu o olaydan sonra ne oldu size.

Bugün aynısı bana oldu. Bu olay sonunda ne oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı