Trendyol Express adresi bulamazsa ne olur?

SYS CYCLE

Centipat
Daha fazla  
Geçen gün Trendyol üzerinden bir tablet sipariş ettim. Adres kısmına dairenin açık adresini verdim, yani direkt bina daire diye yazmadım 3043 sokak 12E/ 14 gibi bir adres verdim. Trendyol Express verilen adresi bulamazsa ne olur?

Teşekkürler.

Kurye insiyatifine göre kurye seni arayabilir veya direkt adres hatası diyerek şubeye geri döndürür sende mesai saatleri içerisinde şubeden gidip alabilirsin. İstersende Trendyol Express müşteri hizmetlerini arayarak adres değişikliği talep edebilirsin.

Kurye insiyatifine göre kurye seni arayabilir veya direkt adres hatası diyerek şubeye geri döndürür sende mesai saatleri içerisinde şubeden gidip alabilirsin. İstersende Trendyol Express müşteri hizmetlerini arayarak adres değişikliği talep edebilirsin.
Şube derken hangi şubeye döner?

Adresi Trendyol mahallesi Express Sokak Numara: 10 Daire:1 Çankaya/ Ankara formatında yazarsanız dağıtıma çıkarıldığı gibi teslim edilir, sorun olmaz.
Yurtiçi Kargo, MNG, Aras, Sürat, Hepsijet, Trendyol Express ve PTT ile denedim.

Adresi Trendyol mahallesi Express Sokak Numara: 10 Daire:1 Çankaya/ Ankara formatında yazarsanız dağıtıma çıkarıldığı gibi teslim edilir, sorun olmaz.
Yurtiçi Kargo, MNG, Aras, Sürat, Hepsijet, Trendyol Express ve PTT ile denedim.
Ben şu formatta yazdım.

Trendyol Mah. 12013 SK. NO: 18/E / 24 İstanbul Bağcılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı